pumpaluna 19.08.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 to się nazywają wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.08.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 (edytowane) Oj potrzebowaliśmy trochę odetchnąć poszaleć i po prostu leniuchować, a przede wszystkim chciałam trochę czasu pobyć z chłopakami bo tak jakoś czas ucieka między palcami i nie mamy go zbyt wiele dla siebie Edytowane 19 Sierpnia 2011 przez kimklb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 19.08.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Oj potrzebowaliśmy trochę odetchnąć poszaleć i po prostu leniuchować, a przede wszystkim chciałam trochę czasu pobyć z chłopakami bo tak jakoś czas ucieka między palcami i nie mamy go zbyt wiele dla siebie Ale przystojniaki Ci rosną!! Oj...dziewuchy będa za nimi latały . Czasy sie zminiły, to nie chłopcy biegają za dziewczynkami, tylko odwrotnie. Widze to po swojej 14-latce. Masakra, co ta młodzież ma w głowach . Ja byłam inaczej wychowana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.08.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Mnie te dojrzewanie też przeraża, widzę że starszy już zaczyna dojrzewać i to niestety pociąga za sobą jego dziwne zachowanie, myślenie, nastawienie do świata, zupełnie inne niż ja bym tego chciała, boję się i nie wiem jak sobie z tym poradzić i jak to jeszcze zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.08.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 patrząc na dzieci znajomych i w rodzinie to też mnie to trochę przeraża, z drugiej strony cieszę się że wyniesiemy się z blokowiska to będzie ciut spokojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.08.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ja też się z tego cieszę mój syn nawet poprosił mnie żebym go przeniosła do innej szkoły bo ta do której chodzi a zwłaszcza jego klasa i nauczyciele...porażka w poniedziałek przeniesiony będzie do szkoły tam gdzie się budujemy, szkoła mniejsza i mam nadzieję, że wyjdzie mu to na dobre, jest tam podstawówka i gimnazjum więc myślę że będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.08.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 będziesz go cały rok dowoziła? dobre połączenie autobusowe macie z obecnym miejscem zamieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.08.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ja i tak tamtędy do pracy dojeżdżam poza tym to jest bardzo blisko więc jak coś ktoś po niego podjedzie a i autobusów nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.08.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 A jak tak to świetnie! W sumie jak macie tyle "ale" do obecnej szkoły to faktycznie bezsens byłoby go tam na siłę trzymać a tak to nim się przeprowadzicie to chłopak się zadomowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.08.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 No właśnie mam taką nadzieję, bo to teraz czwarta klasa więc akurat..tylko on ma specyficzne podejście do szkoły i brak dystansu do siebie co mnie bardzo martwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.08.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Przyjemny dzień mieliście:) A w okresie dojrzewanie mało kto ma dystans do siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.08.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Pewnie masz rację Ardeo, ale ja nie mogę się doczekać jak stąd wyfruniemy i oderwiemy go zupełnie od tego otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 19.08.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 No właśnie mam taką nadzieję, bo to teraz czwarta klasa więc akurat..tylko on ma specyficzne podejście do szkoły i brak dystansu do siebie co mnie bardzo martwi... Twój do czwartej, a mój do piątej...na szczęście jest przeciwieńswem mojej córki. Bo po niej to nigdy nie wiem czego się spodziewać... och ta dzisiejsza młodzież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.08.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 To prawda nie jest lekko.... ale dość mojego marudzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.08.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 ja stara dupa a nie mam dystansu do siebie to co od dziecka wymagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.08.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 hahahahahha dobre:) uwielbiam Twoje riposty:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.08.2011 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 A wiecie co jest najgorsze? Jak sobie przypomnę jakie miałyśmy pomysły z koleżankami będąc niewiele starsze od mojej córki (15lat)...i w 100% sprawdza się powiedzenie mojej mamy: zobaczysz, jak będziesz miała swoje dzieci (jak no zarzucałam jej że jest nadopiekuncza)No, zobaczyłam i teraz wiem, że nie jest lekko... ps. moja 15-latka "chodzi" z chlopakiem który ma 19 lat. Najpierw się przyjaźnili a potem buch wielka miłość. I co miałam zrobić? Zabronić jej? Staram się dużo z nią rozmawiać, tłumaczyć... W sumie to już bym chciała zeby tak miała z 20 lat:/ ps. Kim, fajni Ci Twoi chłopcy... I widac że bawili się świetnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.08.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 ja się pocieszam że jak moja córka pójdzie chociaż trochę we mnie to nie będzie tak źle, mając lat 15 to byłam złote dziecie, odwaliło mi dopiero około 20stki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.08.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Pumpaluna nie chcę Cię martwić ale niestety teraz dzieci "dojrzewają" wcześniej:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 21.08.2011 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Dzisiaj dzień odpoczynku wczoraj mieliśmy jakiegoś ogólnego pecha, ale przeżyliśmy i trochę na budowie się działo "relacja w dzienniku" jutro znowu mam nadzieję,że coś ruszy do przodu ale zobaczymy napewno jak ruszy to się pochwalę życzę wszystkim miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts