Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze marzenie coraz bliżej nas...komentarze

kimklb

Recommended Posts

• Odpowiedzi 659
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jak ja się cieszę że u nas nic pilnować nie trzeba, cholery bym dostała żebym musiała siedzieć na działce i pilnować pracowników, do mnie wykonawca tylko dzwoni i melduje co zrobili, jestem ciekawa ile dachu uda im się dzisiaj pokryć :)

a koszt tej rury od kominka to rozumiem że majstrzy pokryją? u nas jak uszkodzili koparką płot sąsiada to kupili materiał i naprawili przęsło na swój koszt

Wiesz Pumpaluna tak po prawdzie to ja uwielbiam jeździć na budowę, bo tam zawsze coś robimy, a praca własna najbardziej cieszy (namiastka mojego talentu w dzienniku hahahahaha), co do rury nie będziemy robić zadymy, bo pękła akurat część, która będzie obcinana, chociaż dzisiaj już ją zabezpieczyli

no ja mam nadzieję że najdalej w weekend zaprezentuję wam nasz dach, dzisiaj po 18tej panowie jeszcze robili, zaczęli drugą połać, jutro montaż okna i wyłazu i będą dalej blachę układać, liczą że w piątek skończą chociaż na jutro pogodę kiepską zapowiadają więc się nie napalam

no ja mam nadzieję że najdalej w weekend zaprezentuję wam nasz dach, dzisiaj po 18tej panowie jeszcze robili, zaczęli drugą połać, jutro montaż okna i wyłazu i będą dalej blachę układać, liczą że w piątek skończą chociaż na jutro pogodę kiepską zapowiadają więc się nie napalam

no to czekamy

co jak co ale z kominów jestem meeeega zadowolona :) blacha też nam się podoba i sąsiedzi mówią że nietypowa a bardzo fajna, teraz się przyznam ale koszmarnie się bałam że coś nie wyjdzie. nie wiem czy wiecie ale wybierałam kolor z próbnika a falistość z malej wystawki takiej nawet nie metr na metr i to co w necie więc mogło być różnie ;) no a zresztą cegła na kominy to też na zasadzie zobaczyłam 3 różne i musiałam wybrać 1 dopasowaną do blachy nie mając blachy w łapce, także mogło wyjść ciekawie :D