kimklb 23.08.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 To prawda dzisiaj ich szef był tylko do południa jutro go nie ma więc lepiej ich nie spuszczać z okajutro pilnuje mąż a ja z chłopakami chyba pojedziemy na basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.08.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Basen ,chm....marzenie moich dzieciaków ,no ale co jak ja nie mam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.08.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Wysłałam nazwisko na priva.Możesz podjechać do mnie i popatrzeć jak on to porobił i mniej więcej powiem Ci jak on to robił.Dzisiaj jestem w domu cały dzień to przed basenem możesz zajechać na kawusię. ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 24.08.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ula nie obiecuję, bo sama nie wiem co będę robić i jak ten czas rozłożyć priva dostałam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 24.08.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Proszę bardzo i polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 jak ja się cieszę że u nas nic pilnować nie trzeba, cholery bym dostała żebym musiała siedzieć na działce i pilnować pracowników, do mnie wykonawca tylko dzwoni i melduje co zrobili, jestem ciekawa ile dachu uda im się dzisiaj pokryć a koszt tej rury od kominka to rozumiem że majstrzy pokryją? u nas jak uszkodzili koparką płot sąsiada to kupili materiał i naprawili przęsło na swój koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 24.08.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Wiesz Pumpaluna tak po prawdzie to ja uwielbiam jeździć na budowę, bo tam zawsze coś robimy, a praca własna najbardziej cieszy (namiastka mojego talentu w dzienniku hahahahaha), co do rury nie będziemy robić zadymy, bo pękła akurat część, która będzie obcinana, chociaż dzisiaj już ją zabezpieczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.08.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 My też mamy takie ozdoby, tylko u nas one podobno pełną funkcję konstrukcyjną, ale jeden drobny detal i tak planuję odciąć. My dziś targaliśmy płyty na podłogę stryszku, więc rozumiem, ile się napracowaliście. Schody są bardzo ładne i całe wejście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 24.08.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Co do tych płyt to nie zazdroszczę, jakoś jeszcze pamiętam te, które wciągaliśmy na zabudowę gospodarczego-- ręce do ziemi:)my chyba zamówimy deski na podłogę stryszku, w tartaku mają prawie w tej samej cenie co te przeklęte płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 no to ja jestem inna bo za żadne skarby nie zgodziłam się na te promienie od jętki, ma być prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 U nas nie bedzie żadnych jętek na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Im mniej ozdóbek tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.08.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No ja też się nie zgodziłam, one podobno coś tam usztywniają, podtrzymują... Będzie dekarz na budowie to się zapytam po co to konkretnie jest. A te nasze płyty to jakieś większe obciążenie wytrzymują i nie mogą być deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 24.08.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 A mnie się podobają i są tylko ozdobą nic nie podtrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 A mnie się podobają i są tylko ozdobą nic nie podtrzymują I oto chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 no ja mam nadzieję że najdalej w weekend zaprezentuję wam nasz dach, dzisiaj po 18tej panowie jeszcze robili, zaczęli drugą połać, jutro montaż okna i wyłazu i będą dalej blachę układać, liczą że w piątek skończą chociaż na jutro pogodę kiepską zapowiadają więc się nie napalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 24.08.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 no ja mam nadzieję że najdalej w weekend zaprezentuję wam nasz dach, dzisiaj po 18tej panowie jeszcze robili, zaczęli drugą połać, jutro montaż okna i wyłazu i będą dalej blachę układać, liczą że w piątek skończą chociaż na jutro pogodę kiepską zapowiadają więc się nie napalam no to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 co jak co ale z kominów jestem meeeega zadowolona blacha też nam się podoba i sąsiedzi mówią że nietypowa a bardzo fajna, teraz się przyznam ale koszmarnie się bałam że coś nie wyjdzie. nie wiem czy wiecie ale wybierałam kolor z próbnika a falistość z malej wystawki takiej nawet nie metr na metr i to co w necie więc mogło być różnie no a zresztą cegła na kominy to też na zasadzie zobaczyłam 3 różne i musiałam wybrać 1 dopasowaną do blachy nie mając blachy w łapce, także mogło wyjść ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Pampaluna - mam nadzieję, ze pokażesz jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Agalind no fakt, chyba jeszcze nic z moich budowlanych poczynań nie widziałaś, nadrobię następnymi fotami na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts