agalind 24.08.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Trochę widziałam, bo pamiętam Twój dziennik. Potem go zlikwidowałaś, więc liczę, że czasami coś wrzucisz, choćby na chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 mówisz masz No właśnie nie mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 sprawdź wiadomość w muratorowej skrzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 25.08.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) U nas nie bedzie żadnych jętek na wierzchu. U nas też nie ma i to nie dlatego,że nam się to nie podoba, a wręcz przeciwnie, nawet bardzo mi się podoba, konstrukcyjnie też nie było potrzebny ich stosować, ale w praktyce co 5 lat trzeba to cholerstwo malować impregnatem. Teraz i za 5 czy 10 lat to jeszcze je pomalujemy....a co będzie za 15? Będzie trzeba płacić,żeby ktoś pomalował...a tak...nie ma jętek...nie ma problemu. Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez fulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 25.08.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 ..........Tak dachówka wygląda z bliska Roben Fleming............. Czyli Twoja dachówka jest trochę mniejsza. Ale kolor ten sam. Piękna . Widzę,że robota aż huczy!! Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 25.08.2011 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Dzięki Fulek wprawdzie teraz to już finiszujemy na ten rok ale jestem bardzo zadowolona, jeszcze okna, elektryka i zamykamy się na zimę, wczoraj podjęliśmy taką decyzję, a wczesną wiosną tynki i dalej wio:)Dzisiaj u nas nad ranem przeszła taka burza była ulewa i myślałam że dachowcy nie przyjdą. O wpół do siódmej dzwonilido męża i pytali czy u nas pada, ale się pojawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 25.08.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam! I widzę piękną dachóweczkę!Wstaw zdjęcia jak tylko znajdzie się na dachu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 25.08.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witam! I widzę piękną dachóweczkę! Wstaw zdjęcia jak tylko znajdzie się na dachu! jasne masz jak w banku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 26.08.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 U mnie praca wre:) dzisiaj było po prostu zawodowo:) ekip było kilka i każdy wzorowo wykonywał swoją pracę- relacja w dzienniku - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.08.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 no to chłopaki wprawy nabierają nim wejdą na dom, super że się zmobilizowali i ładnie pracowali. Mąż pilnował czy ty? a może sami złapali pracowego bakcyla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 26.08.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Oj sami jakoś tak mieli zryw generalnie są chwaleni za solidną pracę może ja miałam na nich jakieś ciśnienienie pilnowałam bo byłam z chłopakami na basenie taki upał, że wolałąm ich wywieźć z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 26.08.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Pumpaluna a co u Ciebie? Jak prace? Jak możesz prześlij jakieś zdjęcia na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.08.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Rzeczywiście sporo się dzieje, a Ty narzekałaś na dekarzy. Co planujecie trzymać w tym pięknym budynku gospodarczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 26.08.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Wszystko co się w domu nie zmieści:) jeszcze pomyslimy na pewno jakieś sprzęty ogrodowe, mąż lubi robić sam wędlinki więc moze jakiś kącik sobie zagospodaruje, no opał gdzieś trzeba trzymać no i drugi samochód też warto schować więc jest tego trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.08.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 u nas powoli do przodu, dzisiaj ok 16tej jak byliśmy to jeszcze mieli pół połaci do ułożenia, motali się z montażem okna dachowego w łazience, nie pisałam na forum ale mieliśmy jazdę bo okno było w połaci tej 1,5m od sąsiada (przypominam o odstępstwie ministerialnym na odległość do granicy) a okazało się że to jest błąd i w planie i niezgodnie z przepisami nam podstemplowali PnB, w każdym bądź razie zdemontowali to okno na czas i strat w blasze nie było. Okno które było docelowo do łazienki poszło na zwrot jako to nierozpieczętowanie a te z demontażu mocowali dzisiaj, niestety dużo ciężej było je teraz zamontować niż gdyby gdy mieli w całości. Mówili że gdyby nie ta okienna przeprawa (oprócz okna jeszcze wyłaz montowali) to by już obróbkę końcową robili a tak to jeszcze muszą do poniedziałku zaczekać. Wtedy też dojadą w końcu drabinki żeby je od strony sąsiada umieścić coby śnieg się nie osuwał na jego działkę 6 września mamy wyznaczoną datę montażu okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.08.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Pewnie, że miejsce dodatkowe zawsze się przyda, my już myślimy gdzie wstawimy meble ogrodowe (może w kotłowni się zmieszczą) mamy w planach budowę drewutni, a na razie zostanie blaszak - fajny pomysł mieliście, duża jest Wasza działka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.08.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Kim a czym będziecie ogrzewać? jaki piec kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 26.08.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ardea pod zabudowę mamy wyznaczone 18 arów a ogólnie jeszcze wszystkiego razem mamy 56arów:)Pumpaluna piec na ekogroszek z podajnikiem firma jeszcze nie znana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.08.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 my też ekogroszek, bierzemy na 99% DEFRO komfort eko, 15kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts