kimklb 26.08.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 oglądaliśmy go bo gdzieś podawałaś na niego link, my jeszcze myślimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.08.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 rozumiem ten uśmiech, możecie las posadzić, sad - całe morze możliwości:) A mąż zdolny jak wędlinki umie i chce robić, my tylko skromną wędzarnię planujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.08.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 a my, co my planujemy... trochę trawki i maleńką drewutnię na drewno do kominka, i tu jest minus mikroskopijnych działek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.08.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 a my, co my planujemy... trochę trawki i maleńką drewutnię na drewno do kominka, i tu jest minus mikroskopijnych działek i plus, gdy sie nie lubi pracy w ogrodzie;) Ja muszę dobrze pokombinować, bo 12 arów trzeba mądrze zagospodarować, żeby było przyjemnie i mało pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.08.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 A akurat ja pielenia i obrabiania kwiatków nie znoszę. Nie będę miała rabatek chyba że któraś z kuzynek mieszkających w bloku zechce sobie podłubać w ziemi. Dla mnie to najgorsza kara także pod tym względem nie rozpaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.08.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Domek gospodarczy na pewno się przyda. Każdy myśli, że będzie miał dom,więc wszystkie graty się zmieszczą. W mieszkaniu w bloku się miesciły to w domu się pomieszczą?! Okazuje się jednak, że niekoniecznie i taki schowek się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.08.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Piękny widok z okna sie zapowiada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.08.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Kim piękny dach... marzenie:) I ten widok z kuchennego okna... Ja będę widziała modrzewie, orzechy i czereśnie rosnące przy drodze i nic więcej:) A chłopaki idą jak burza... może którys na FM siedzi po nocach i wyczytał ze nazywasz ich zgrzebki?? Co do zaplecza gospodarczego to ja miałam trochę hopla na tym punkcie w fazie projektowania, mój mąż się stukał w głowę jak cały czas marudziłam o spiżarnię, pralnię czy pomieszczenie "rowerowo-ogrodowe". Ale w koncu przyznał mi racja jak zagroziłam że rowery i kosiarka będa stały w garażu:) Jego świętym garażu:) I będziemy mieli oprócz niedużej piwnicy: - pomieszczenie pod tarasem na rowery, kosiarki, meble ogrodowe itd - maleńką spiżarnię przy kuchni i moje upragnione garderoby:) U nas nie byłoby miejsca na działce na osobny budynek gospodarczy niestety... Jedynie mała drewutnia kiedys powstanie:) Ale się rozmarzyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 27.08.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Tak się martwiłaś o dach ,a chłopaki poszli jak burza-super.Dachówkę wybraliście robena kasztanową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 27.08.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Dzięki za miłe komentarze mnie też wreszcie podoba się i praca i tempo dekarzy (póki co zgrzebki przechodzą do historii:) ), może Lukarna ma rację czym mnie rozbawiła, że siedzieli na FM i poczytali co o nich piszę ważne że pracują i to jak!!!!! Ula dachówka rzeczywiście Roben Fleming kolor kasztan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.08.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 no przecież nie tylko inwestorzy śledzą forum; wiem że nasz wykonawca czasami też czyta opinie online ale nie wiem na którym z for internetowych dotrzymałam obietnicy i podesłałam ci to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 28.08.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Dzięki Pumpaluno, już sobie obejrzałam zazdroszczę też juz bym chciała mieć skończony dach, co do okien my dopiero po wypłacie następnej transzy będziemy zamawiać, a transzę wypłacą jak skończą dach i kółko się zamyka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.08.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Dachówka na domu - piękny widok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 29.08.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Dachówka na domu - piękny widok:) to prawda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.08.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 to jeszcze chwila i koniec będzie super że już co raz bliżej końca zamykania domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 31.08.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Masz rację Pumpaluno, jeszcze chwilka i koniec z dachem, nasi dekarze twierdzą że jutro kończą, jakoś się nie nastawiam, ale byłoby miło:)Potem upominamy się o kaskę coby zamówić okna potem elektryka płot i już może być zima:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.08.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Każda dachówka na dachu cieszy, a Ty się pytasz czy dużo zrobili:) Dużo i ładnie. Inwestorka wygląda na bardzo zrelaksowaną Jeszcze raz napiszę - piękne to wejście macie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 31.08.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Dzięki Ardea:) jestem bardzo zrelaksowana, a właściwie super zmarznięta a wejście rzeczywiście robi wrażenie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.08.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 czytam o tych waszych oknach dachowych, woooooooooooooow co to za bajer z tym samoczyszczeniem? nigdzie nawet o tym nie czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 01.09.2011 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Pumpaluno to Velux ma taką specjalną powłowkę szyb, teraz jest promocja także skorzystaliśmy, zobaczymy jak się to będzie sprawdzać. Teraz mam jedno okno dachowe i bez przerwy jest brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts