fulek 01.09.2011 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ależ pięknie u Ciebie Kimklb!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.09.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Życzę powodzenia przy malowaniu desek. Nasze 85m2 malowaliśmy 3 razy. Zajęło nam to tydzień (po pracy i 2 weekendy). Przytrułam się trochę impregnatem, ale przynajmniej porządnie zabezpieczone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.09.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 my mieliśmy w planach a właściwie nawet w wycenie velux ale w ostatniej wręcz chwili, po lekturze opinii i rozmowie ze znajomymi właścicielami okien dachowych, ostatecznie wzięliśmy fakro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.09.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 My wzięliśmy Veluxa na podstawie opinii (oczywiście pozytywnych), wykonania okien. No i dobrą cenę dostaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 01.09.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 My wybraliśmy Velux po wielu rozmowach, no i z własnych doświadczeń okna do d.... innej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 01.09.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Co do malowania planujemy go na weekend chociaż być może mąż się za to weźmie jutro:) w każdym razie za kciuki dziękujemy a efektem oczywiście nie omieszkamy się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.09.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Bo to pewnie jak ze wszystkim, niektórzy psioczą na gerdę inni ją zachwalają, jedni nie mają awarii alfa romeo przez cały okres użytkowania a innym psuje się kilka tygodni za zakupie. Myślę, że tu wiele zależy od konkretnej sztuki. Obyśmy tylko wszystkie miały szczęście i nasze modele/sztuki były te bezawaryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.09.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Bo to pewnie jak ze wszystkim, niektórzy psioczą na gerdę inni ją zachwalają, jedni nie mają awarii alfa romeo przez cały okres użytkowania a innym psuje się kilka tygodni za zakupie. Myślę, że tu wiele zależy od konkretnej sztuki. Obyśmy tylko wszystkie miały szczęście i nasze modele/sztuki były te bezawaryjne Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.09.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Super! SSO, ale nie za bardzo widziałam piękne okienko i drzwi;) Szykują sie u Was piękne drzwi tarasowe:) Ile metrów ma to wypasione pomieszczenie gospodarcze? I jeszcze jedno nie brałaś pod uwagę brązowych (kasztanowych) połaciówek pod uwagę? Zauważyłam, że wszyscy (na mojej uliczce) wstawiają grafitowe okna bez względu na kolor dachu i bardzo mnie to zaintrygowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.09.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Ardea zaintrygowałaś mnie swoim pytaniem, ja nawet nie wiem, czy są w kolorze okna dachowe:) Velux chyba nie maChodzi Ci o mój budynek gospodarczy?? 6x8 u podstawy całość razem z wiatą (jeżeli miałaś ten właśnie budynek na myśli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.09.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Tak o Twój budynek gospodarczy, bo bardzo Ci go zazdroszczę Estetyczny i funkcjonalny, czego chcieć wiecej? Nie wiem czy są w innym kolorze, dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.09.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Ardea nie pomogę z tymi oknami. Ja też zawsze widzę je grafitowe i nawet nie pomyślałam, że mogłyby być w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.09.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Już doczytałam, ze za dopłatą Velux i Fakro malują na dowolny kolor RAL, ale to chyba mało popularne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.09.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Pewnie tak, bo to też cenowo wychodzi drożej, a do tego ja się boję czy taka farba nie zaczęłaby schodzić i dopiero by była kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Gratuluję SSO prawda że cieszy??? my mamy okno połaciowe fakro grafitowe ale też i taki dach, znajomi mają jedni ciemny brąz drudzy jaśniutkie z veluxa, nic nie dopłacali bo dali im kolory do wyboru przy zamówieniu Kim na kiedy przewidziany montaż okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.09.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 No zobacz Kim, kilka dni u Ciebie nie byłam a tu taka zmiana:) Dach przepiękny co cieszy mnie podwójnie - raz ze względu na Ciebie a dwa, że coraz bardziej jestem przekonana że ta dachówka to świetny wybór:):) Chyba z pięć razy oglądałam ostatnie zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.09.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Cieszę się, że Wam się podoba, ja też jestem zadowolona, co do terminu montażu okien to jeszcze ich nie zamówiłam, muszą najpierw wypłacić kasę i dopiero wtedy będę je zamawiać. Nie chcę wyprzedzać etapu, bo potem będą okna a kasy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.09.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Jasne że sso cieszy i to jak!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 a sprawdzałaś okres oczekiwania? u nas nie ma opcji znaleźć coś poniżej 3tyg, my czekamy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 03.09.2011 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 a sprawdzałaś okres oczekiwania? u nas nie ma opcji znaleźć coś poniżej 3tyg, my czekamy 6 Tak sprawdzałam, u nas też ok 3tyg, ale mnie się nie spieszy spokojnie:), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts