Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze marzenie coraz bliżej nas...komentarze

kimklb

Recommended Posts

No to bajki, tyle to można przeczekiwać, ja mam nadzieję że z wtorkowo-środowym montażem nic się nie wydarzy bo dzwonili, że transport nie poszedł 2września tak jak było planowane a jest na 5 przesunięty. Na 8go mamy już umówionego hydraulika więc ten tego, nie ma opcji na żadną obsuwę :)

Tymczasem zmykam na budowę, mgła i ziąb ale co poradzić. Umówiłam się z naszym stolarzem, ma wejść i zerknąć na oświetlenie w realu i wtedy przegadamy kwestię projektu i gdzie mamy robić gniazdka etc. Mąż mi namotał bo mówi że najlepiej szafki do sufitu a ja myślałam o takich niedużych zgrabnych poprzecznie prostokątnych

• Odpowiedzi 659
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Dzięki za życzenia i miłe słowa, ja wpadłam w wir pracy, lekcji i wszystkiego co dzieje się na początku roku szkkolnego czwarta klasa syna to już nie zabawa więc siedzimy nad lekcjami nadrabiamy zaległości z języka niemieckiego, bo w nowej szkole jest to drugi język, którego uczą si,ę dzieci już od przedszkola kamil nie miał z nim kontaktu więc jest co robić, no i na forum niewiele czasu zostaję, podczytuję Was czasami kibicuję i zazdroszczę tempa, my ciągle okien nie zamówiliśmy co nie oznacza że nic nie robimy w sumie to mąż się teraz udziela. Posprzątał teren, pomalował boazerie poukładał ją już na dachu musi ją jeszcze przybić, zamontował drzwi do gospodarczego więc ciągle się coś dzieje

ostatnio chłopak, który współpracuje z moim kuzynem a się też buduje wspominał że jemu wykonawca doradził zabicie okien dechami na zimę jeśli nie planują tynków/wylewek w tym sezonie, powiedział że dom lepiej się przewietrzy i że nie ma co się spieszyć; nie wiem ile w tym prawdy bo my takiej opcji pod uwagę nie braliśmy, może warto podpytać? ponoć zimą i wczesną wiosną jest więcej promocji na okna i drzwi