pumpaluna 03.09.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 No to bajki, tyle to można przeczekiwać, ja mam nadzieję że z wtorkowo-środowym montażem nic się nie wydarzy bo dzwonili, że transport nie poszedł 2września tak jak było planowane a jest na 5 przesunięty. Na 8go mamy już umówionego hydraulika więc ten tego, nie ma opcji na żadną obsuwę Tymczasem zmykam na budowę, mgła i ziąb ale co poradzić. Umówiłam się z naszym stolarzem, ma wejść i zerknąć na oświetlenie w realu i wtedy przegadamy kwestię projektu i gdzie mamy robić gniazdka etc. Mąż mi namotał bo mówi że najlepiej szafki do sufitu a ja myślałam o takich niedużych zgrabnych poprzecznie prostokątnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.09.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 No piekne SSO! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikklb 04.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 jeszcze chwila i SSZ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.09.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Widoczki śliczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.09.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Oglądając zdjęcia z malowania desek przypomniał mi się ból kręgosłupa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.09.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 ale jak ładnie Wam to poszło! dużo jeszcze macie do pokonania? ile warstw trzeba zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikklb 05.09.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Pomalowane wszystko 4 godz. pracy jednej osoby. ..28m2Jeszcze dwie warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.09.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 czyli jest opcja, że za tydzień wszystko będzie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.09.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Zazdroszczę chwili relaksu. Odpoczywaj i nabieraj sił na dalsze budowanie:) PS. A tak swoją drogą nie wstyd Ci lud pracujący tak denerwować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 No proszę inwestorka wygląda na BARDZO zadowoloną i BARDZO zrelaksowaną Ps. Aga dobrze mówi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 15.09.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dzieki dziewczyny, ten wyjazd to była wielka niespodzianka, którą zrobił mi mąż, zabrał mnie w te cudowne miejsce na moje hmmm kleks lub powiedzmy kolejne urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No to 100 lat z okazji urodzin:) Prezent od męża rewelacyjny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 15.09.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No to 100 lat z okazji urodzin:) Prezent od męża rewelacyjny:) Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 I ode mnie najszersze życzenia:) I gratuluję pomysłowego męża:) Swojego to ja musiałam zabrać na tajemniczy weekend z zaskoczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 wszystkiego naj urodzinowo, żeby dom rósł szybko a koszty nie przerażały no i brawa dla szanownego małżonka za inwencję, to się nazywa pomysłowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.09.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Dzięki za życzenia i miłe słowa, ja wpadłam w wir pracy, lekcji i wszystkiego co dzieje się na początku roku szkkolnego czwarta klasa syna to już nie zabawa więc siedzimy nad lekcjami nadrabiamy zaległości z języka niemieckiego, bo w nowej szkole jest to drugi język, którego uczą si,ę dzieci już od przedszkola kamil nie miał z nim kontaktu więc jest co robić, no i na forum niewiele czasu zostaję, podczytuję Was czasami kibicuję i zazdroszczę tempa, my ciągle okien nie zamówiliśmy co nie oznacza że nic nie robimy w sumie to mąż się teraz udziela. Posprzątał teren, pomalował boazerie poukładał ją już na dachu musi ją jeszcze przybić, zamontował drzwi do gospodarczego więc ciągle się coś dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.09.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 ostatnio chłopak, który współpracuje z moim kuzynem a się też buduje wspominał że jemu wykonawca doradził zabicie okien dechami na zimę jeśli nie planują tynków/wylewek w tym sezonie, powiedział że dom lepiej się przewietrzy i że nie ma co się spieszyć; nie wiem ile w tym prawdy bo my takiej opcji pod uwagę nie braliśmy, może warto podpytać? ponoć zimą i wczesną wiosną jest więcej promocji na okna i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.09.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 My planujemy na ten rok jeszcze zamówić okna, a nasz kier bud powiedział, że powinniśmy jeszcze zrobić elektrykę i tynki więc musimy się sprężyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.09.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 pisałaś że tynki chcesz na wiosnę więc myślałam że tego nie zmienicie, hydraulikę też by wypadało zrobić skoro tynki mają być (żeby później ścian nie kuć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.09.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Tak Pumpaluno planowaliśmy ale tak jak pisałam nasz kier bud, tak właśnie nam podpowiada żeby robić więc chyba go posłuchamy chociaż nie wiem czy zdązymy:) przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts