Lukarna 18.01.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Nie wiesz co, dziękuję nie szukaj.Zdecydowaliśmy że chcemy gładka jakąś i stanęło na Rubinie z CRH. Co do elewacji to zupełnie nie myslałam jeszcze, choć sadzę że będzie to jedna z trudniejszych decyzji... Okna jakie macie? Bo nie pamiętam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.01.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 nasza faktycznie cieniowana jest:) okna mam złoty dąb obustronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ja zakochałam się w orzechu ale zobaczymy jakie będa bo do okien jeszcze chwila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.01.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 (edytowane) Już niedługo, mnie przed samym zamówieniem też wpadł w oko orzech, ale poniewaz już parę lat ostawiałam złoty dąb to na nim poprzestałam i póki co jestem zadowolona. Okna rolety w tym samym kolorze bardzo mi się podobają do tego wszystkie rolety mamy elektryczne więc nie mamy pasków brudzących ścianę i są takie właśnie o jakich marzyłam Edytowane 18 Stycznia 2012 przez kimklb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ja tez myślałam o złotym dębie dopóki nie odwiedziłam forumowego Esiaka:)I teraz obstawiam orzech... Pytałam się o okna w kontekscie elewacji bo nie wiem co będzie pasowało do dachu i do okien...:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.01.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Tak się domyśliłam że w tym kontekście pytasz, póki co o elewacji nie mam jeszcze mowy, ale pewnie na wiosnę temat powróci i wtedy wolę już mieć jakąś wizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Planując budowę nawet sobie nie wyobrażałam że to TYLE trudnych wyborów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.01.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Dzisiaj nastąpiło ostateczne rozliczenie z elekrykiem koszt imprezki 2700 jesteśmy pozytywnie zaskoczeni, umówieni byliśmy na więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 21.01.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Witam się serdecznie .No dziennik przeczytałam na jednym wdechu.Niesamowite mieliście początki.Ale jak to nam mówią nasi znajomi ,,ZŁY POCZĄTEK ,DOBRY KONIEC"I tego się najlepiej trzymać .Najważniejsze ,że ruszyło na całego nieważne ile czasu ,po malutku do przodu idziecie i super.Za kilka lat jak będziecie czytać swój dziennik to murowany uśmiech od ucha do ucha.My budujemy się od maja 2010r.i też niestety z problemami.Innej natury ( u nas ciągle firmy zawalają terminy )No ale nieraz i tak bywa.Na daną chwilę jesteśmy na etapie szpachlowania góry.Jeszcze tylko gładz,potem centralne ,wylanie podłóg.No i zostanie najprzyjemniejsze ,wykańczanie kafelki ,armatura,malowanie, meble ,jakoś zleci.Życzę powodzenia w pracach i jak najwięcej pogody ducha.Będę śledzić Wasze postępy ,pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 21.01.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Witam, witam:) za chwilkę poczytam Twój dziennik i wpadnę z rewizytą Mam nadzieję że nam starczy na tę najprzyjemniejszą wykończeniówkę chociaż strasznie się jej boję, pozdrawiam Cię serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 13.02.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Hejka!- widzę,że ferie miło spędzone -super!Elektryka się kończy i teraz CO i tynki,a kto Wam robił elektrykę? Boże Narodzenie jak nic ,już w nowym domku!. Pozdrawiam pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 27.11.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witam się u Ciebie Śliczny dom a działka miodzio zazdraszczam:D pozytywnie ja mam sąsiadów prawie na głowie , a podoba mi się odludzie.... Wielkie gratulacje - kawał dobrej roboty wykonujecie Wasz domek ciut podobny do mojego lolka- a i tak jak ja nie boisz się łopaty. Kiedyś czytałam Twoje przejścia z urzędami kurcze że też zawsze musi być coś pod górkę . Ale jak to mówią złe dobrego początki A kiedy planujecie przeprowadzkę? Będę częstym gościem u Ciebie. Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 28.11.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witaj Renato:) faktycznie przepraw z urzędami trochę było, ale mam nadzieję, że już ich nie będzie. Co do przeprowadzki to marzy nam się w wakacje 2013, ale zobaczymy czy się uda, bo teraz faktycznie większość sami ciągniemy rękami głownie męża:) z ekip to tylko wylewkarzy wpuścimy a resztę super by było gdyby nam się samym udało, to potężne oszczędności Zapraszam do siebie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 28.11.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Oj to do wakacji nie daleko- pół roku i na swoim A najlepsza zabawa z urządzaniem przed Tobą. My też dużo sami będziemy robić. Wczoraj przeczytałam mojemu M kawałek Twojego dziennika ,po czym powiedział -o nie! do tynkowania to mnie nie zaciągniesz! Pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 28.11.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 No nie wiem, czy ta wykończeniówka będzie taka przyjemna. Jak widzę ile kasy nam zostało to jestem raczej przerażona i aż się boję o tym myślećco do tynków robota faktycznie mozolna ale zawsze trochę stówek w kieszeni więc może M przemyśli jeszcze temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Wpadłam się przywitać w Nowym Roku. Wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 15.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Hej Kim co słychać u Was ?'Odpoczywacie jeszcze czy praca wre? PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.01.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 No wreszcie jakiś wpis:) Kompletnie zniknęłaś, ale po postępach widzę, że ostro zasuwacie. Oby tak dalej:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 01.02.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Witaj Agalind:) nie tak do końca zniknęłam podczytuję Was czasami, ale tyle wpisów jest, że cżęsto po prostu nie nadążam):u nas cały czas coś się dzieje, chociaż dzieje się tylko rękoma męża, ja mogę pomóc z doskoku więc, żadnych spektakularnych postępów nie ma, my cieszymy się tym co mamy i tylko mamy nadzieję, że do sierpnia się nam uda wprowadzić, a jeszcze tyle przed namipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 01.02.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Renatko zapraszam do dziennika:)pozdrawiammy nie zimujemy tylko ciężko pracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts