kimklb 01.02.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Fulek witaj u mnie w Nowym Roku:) przepraszam nie widziałam Twojego wpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.02.2013 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witaj Agalind:) nie tak do końca zniknęłam podczytuję Was czasami, ale tyle wpisów jest, że cżęsto po prostu nie nadążam): u nas cały czas coś się dzieje, chociaż dzieje się tylko rękoma męża, ja mogę pomóc z doskoku więc, żadnych spektakularnych postępów nie ma, my cieszymy się tym co mamy i tylko mamy nadzieję, że do sierpnia się nam uda wprowadzić, a jeszcze tyle przed nami pozdrawiam Sama czasami nie nadążam, więc bardzo dobrze rozumiem. Do sierpnia jeszcze jest kilka miesięcy, więc może się uda. Trzymam kciuki. Odezwij sie czasem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.02.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Sama czasami nie nadążam, więc bardzo dobrze rozumiem. Do sierpnia jeszcze jest kilka miesięcy, więc może się uda. Trzymam kciuki. Odezwij sie czasem:) obiecuję być częściej obecną pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 03.02.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Widać że lecicie z tym światem jak cza! Żadne z Was próźnioki Nie tak jak my - całą zimę w fotelu - tylko brzuch rosną, ale niech no tylko wiosna przyjdzie. Możesz zdradzić ile cm. wełny dajecie na poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 03.02.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 [quote=renata2005tychy; Możesz zdradzić ile cm. wełny dajecie na poddasze? Żadna tajemnica w sumie 30 cm, dwa razy po 15 wiesz Renatko jak chcemy zamieszkać w sierpniu i robić większość samemu nie możemy zbytnio odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 04.02.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 30 cm to super,super ocieplenie. Już sobie wyobrażam pierwszą kawę na tarasie , jak już skończycie robotę . Twój mąż jest bardzo dzielny ,Ty oczywiście też A jak było w górach? Macie swoje ulubione miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.02.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Cześć Kim:)Ale u Was postępy!! Super:) Trzymam kciuki za to żeby wszytsko szło zgodnie z planem&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 04.02.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Renatko w górach jeszcze jesteśmy jest super, mnóstwo śniegu białe szaleństwo trwa Bardzo lubimy Szczyrk i często tu wracamy(tzn jego górną część Biały Krzyż) co do wełny mam nadzieję że spełni swoją funkcję a mąż rzeczywiście super dzielny:) Luka witaj i ja Tobie kibicuję każdy dzień zbliża nas do końca budowy:):) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 04.02.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Kim to odpoczywajcie Ładujcie akumulatory ... A góry piękne Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 18.02.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 O...a ja tu dalsze postępy widzę . Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 29.03.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img22.imageshack.us/img22/4446/dsc9716a.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 30.03.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Kim Zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych;) Bogatego Zajączka i mokrego Dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 09.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Kim mam nadzieję że nic poważnego Ci się nie stało- choć brzmi bardzo groźnie... Twój Mąż jest bardzo dzielny Pochwal się fotkami bo na pewno jest czym się chwalić !!! Wylewki będziecie sami robić czy weźmiecie ekipę ? U nas powoli ubywa, poddasze prawie skończone- wełną 18cm, potem 10cm. Gdyby nie ta nieszczęsna pogoda było by duuużo lepiej, ale miejmy nadzieję że to już niedługo Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 12.04.2013 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Reniu na szczęście nic poważnego sie nie stało. Mam wrażenie że za wiele nie posuwamy się do przodu jakoś to się ciągnie. Ze zdjęciami bida:) bo zawsze zapomnimy zabrać aparat. nA wylewki wpuszczamy ekipę, ale jeszcze troche pracy do wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 19.05.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Kim Ale ciągniecie hydraulika to znowu następny etap.. Poddasze zrobiliście super. Podglądamy Wasz dziennik i podziwiamy Pozdrawiam i czekam na następne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.05.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 (edytowane) Reniu dziękujemy za miłe słowa:) budowa zaczyna coraz bardziej przypominac domek:) nie chce nam się stamtąd wracać. Hydraulika jest skończona teraz tylko folia i styropian oczekujący w garażu, podłogówka i zalewanie.....tak na to czekam, że chyba sama sobie poleję:) pozdrawiam bardzo serdecznie ps. U Was też robotka się posuwa, a ocieplenie poddasza hmmmm PROFESJONALKA Edytowane 19 Maja 2013 przez kimklb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 23.05.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Kurcze , też bym sobie polała haha byle by było A co do poddasza to dzięki , powiem Ci w tajemnicy że wzorowaliśmy się na Twoim domku , zresztą wertujemy często Wasz dziennik Teraz prąd, potem woda.... Więc jak tylko możesz to chwal się fotkami bo jest czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 24.05.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Reniu bardzo mnie cieszy Twój post, obiecuję, że jak tylko będzie co to zaraz będziemy wrzucać fotki. Oj mam zdolnego męża:) A Jego maszyna do cięcia styropianu mistrzostwo swiata, sama nie wiem skąd on tak potrafii:) -pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 25.05.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Tak mi się wydaje że każdy facet ma ukryte zdolności Najpierw narzeka że się na tym nie zna, a jak nakierujesz i da radę to dumny chodzi Oj zdolni nasi mężczyźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 06.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jak tam odkurzacz ? Dobrze ze udało Ci się przemówić do męża - szkoda rezygnować z czegoś o czym się marzy Możesz zdradzić jaką cenę dali Wam za metr wylewki? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts