Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasze marzenie coraz bliżej nas...komentarze

kimklb

Recommended Posts

• Odpowiedzi 659
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Agalind:) nie tak do końca zniknęłam podczytuję Was czasami, ale tyle wpisów jest, że cżęsto po prostu nie nadążam):

u nas cały czas coś się dzieje, chociaż dzieje się tylko rękoma męża, ja mogę pomóc z doskoku więc, żadnych spektakularnych postępów nie ma, my cieszymy się tym co mamy i tylko mamy nadzieję, że do sierpnia się nam uda wprowadzić, a jeszcze tyle przed nami

pozdrawiam

Sama czasami nie nadążam, więc bardzo dobrze rozumiem. Do sierpnia jeszcze jest kilka miesięcy, więc może się uda. Trzymam kciuki.

Odezwij sie czasem:)

Renatko w górach jeszcze jesteśmy jest super, mnóstwo śniegu białe szaleństwo trwa

Bardzo lubimy Szczyrk i często tu wracamy(tzn jego górną część Biały Krzyż)

co do wełny mam nadzieję że spełni swoją funkcję

a mąż rzeczywiście super dzielny:)

Luka witaj i ja Tobie kibicuję każdy dzień zbliża nas do końca budowy:):):)

pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...

Kim mam nadzieję że nic poważnego Ci się nie stało- choć brzmi bardzo groźnie...

Twój Mąż jest bardzo dzielny :) Pochwal się fotkami bo na pewno jest czym się chwalić !!!

Wylewki będziecie sami robić czy weźmiecie ekipę ?

U nas powoli ubywa, poddasze prawie skończone- wełną 18cm, potem 10cm.

Gdyby nie ta nieszczęsna pogoda było by duuużo lepiej, ale miejmy nadzieję że to już niedługo :)

Pozdrawiam serdecznie.

• 1 month później...

Reniu dziękujemy za miłe słowa:) budowa zaczyna coraz bardziej przypominac domek:):) nie chce nam się stamtąd wracać.

Hydraulika jest skończona teraz tylko folia i styropian oczekujący w garażu, podłogówka i zalewanie.....tak na to czekam, że chyba sama sobie poleję:):):)

pozdrawiam bardzo serdecznie

ps. U Was też robotka się posuwa, a ocieplenie poddasza hmmmm PROFESJONALKA

Edytowane przez kimklb

• 2 weeks później...