renata2005tychy 18.07.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Heloł Co słychać ? Mieszkacie już czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 14.08.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Przesyłam jakby " łańcuszkiem" Dostałam to od Krokusi i działa , Tobie tez pomoże "Zarejestruj się na stronie fmix ten portal nie wysyła maili ze spamem jak fotosik. Obsługa jest prosta. Za pomocą fmixa wrzucasz sobie fotki. Tworzysz albumy, co ułatwia ogarnięcie całości. Moim zdaniem wszystkie fotki powinieneś zablokować jako "prywatne". Zorientujesz się, w menu przy zapisywaniu fotek trzeba zaznaczyć symbol kłódki. Chodzi o to, by zdjęć nie było widać na samym fmixie, bo i po co. Jeśli chcesz by fotka była widoczna na forum robisz tak: Otwierasz zdjęcie i klikasz na nie prawym myszy- rozwija się lista- wybierasz "pokaż informacje o obrazie"- otwiera się okno na którym adres do obrazka jest już zaznaczony- wciskasz "Ctrl c" na klawiaturze, żeby skopiować adres. Potem już w edycji posta na forum wstawiasz symbole w htmlu bez spacji [ img ]wklejasz skopiowany adres obrazka przy użyciu klawiszy "Ctrl v" i znów [ / img ] Zamiast napisu pojawi się fotka w poście. Takie zdjęcia automatycznie dostosowują się do możliwości forum, więc nic nie trzeba obrabiać z rozdzielczością. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 08.10.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 hej Ilonko co słychać. ? Odezwij się bo ciekawa jestem , no bo pewnie już mieszkacie.... A tu tylko moje wpisy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 22.11.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 To się cieszę, że macie już numer domu, ale wczoraj w dzienniku u kogut73 wyczytałam, że można się starać o nadanie numeru jak już właściwie jest się właścicielem danej działki. On to zrobił po uzyskaniu warunków zabudowy i jak papiery miał złożone do Starostwa o PNB. To sobie pomyślałam, że skoro mam już nawet pozwolenie na budowę to też złożę taki wniosek, a co. Będę mogła zamawiać różne rzeczy z Allegro bezpośrednio na działakę a nie do sąsiadki. Poza tym myślę jest to dobre jak któś ma zamiar dopiero w przyszłości się budować, a inni w okolicy się budują, żeby potem nie otrzymali jak na końcu się wybudują numer z literką A albo co gorsza z dalszą. A to takie moje przemyslenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 22.11.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Dana może i jest tak jak mówisz. U mnie wymagali mapki na której był już naniesiony budynek w skali. My po mału szykujemy wszystkie papiery potrzebne do odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 22.11.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Gratuluję Teraz to już prawdziwy DOM jak jest już numer. CHyba też się za to zabiorę. A jakie papiery miałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 23.11.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Witaj Reniu, ponieważ mamy już od geodetów mapki powykonawcze więc tylko jedną skserowałam wypełniłam prosty wniosek, który dali mi w urzędzie i po tygodniu odebrałam już pismo nadające numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 24.11.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Mam mapki od dawna, a nie wiedziałam że można już nadać numer.......... We wtorek pójdę to załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 24.11.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jasne, nie jest to nic skomplikowanego, akurat to mozna sobie szybko i sprawnie załatwić Co do elewacji to ma być prosta czyli cały dom jaśniutki beż takie mleko z kruszynką kakao:) wokól okien drzwi i wykuszu ciemniejszy czyli jasny brąz a cokół ciemny brąz. Bez szaleństw:) nie mam innej wizji. zresztą obawiam się tylko żeby się udało bo to już przecież koniec listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 24.11.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Też miałam taki plan jak Ty z ramkami, ale pozmieniało mi się w trakcie Na pewno super wyjdzie! Mamy podobny gust. Jak będzie spoko pogoda to da radę, moi mówili ,że w zeszłym roku ocieplali w połowie grudnia... Numer mi się przyda jak będą rachunki przychodzić, bo mamy dwa domy na jednej działce, i może być problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 24.11.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Zobaczymy jak będzie. Mam nadzieję, że pogoda dopisze ekipa jutro rano przywozi materiał i rozkłada rusztowanie, ale się cieszę:) dobrze że coś rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 24.11.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 To trzymam kciuki i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 24.11.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Trzymaj, trzymaj przydadzą się. Normalne stresuję się jak nie wiem. pogoda mnie stresuje wiem, że nie mam na nią wpływu a jednak wiele od niej zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 24.11.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Będzie dobrze zobaczysz Maja elewatornia też nie skończona ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 26.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 No i już lecicie z tym koksem A styro pierwsza klasa trza przyznać . U nas tylko przykurzyło , ale i tak zimno. A jak długo u Was będą? Liczyliście ile wyjdzie Wam metrów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 27.11.2013 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 hej Reniu:) robota chłopakom pali się w rękach aż miło popatrzeć. Ciesz się niezmiernie. Jak pogoda pozwoli a na szczęście zapowiadają lekkie ocieplenie w przyszłym tygodniu zaciągają tynkiem. Do końca tego tygodnia mają zrobić wszystko pod tynk. Co do metrów wychodzi prawie 200, ale jesteśmy z nimi umówieni na całość roboty nas nic nie interesuje. Póki co widzimy, że materiały maja bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 27.11.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 To zdaje mi się, że jeszcze mnie przegonisz z ociepleniem Ciekawa jestem parapetów - dodaj fotki ok? A co zrobiliście z żółtą folią spod płyt gipsowych ? Znaczy wiem,że obcięliście, ale co potem, tylko gips czy jakiś silikon albo coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 28.11.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Żebym się tylko nie pomyliła i w dzienniku nie napaskudziła:spam: Tak w ogóle ,to jaki etap macie w środku ... bo nic nie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 03.12.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Iwonko, może i lepiej że przenieśli na wiosnę tynki........ Jeśli ma cię coś porobić. Dom już z samym klejem elegancko wygląda !!! Oby u mnie nic się nie stało.A jaki tynk kładziecie i z jakiej firmy? Roboty u Was , jak i u mnie w cholerę, ale gdzie tam wakacje ,Może uda Wam się wcześniej skończyć domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 18.05.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 A myślałam że zaginęłaś a akcji.. Tyle czasu się nie odzywać Łazienka super no i faktycznie kafelki podobne Mamy dobry gust a co ! Bardzo mi się podoba ten zawijaniec z płytek w salonie, a co dasz pod oknem? Elewacja też pięknie wyszła. Dom z klasą No i nie chowaj się tak już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts