ulciam 16.07.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Cześć dziewczyny! Okna zamawiałam na Mickiewicza a tynki mam cement.-wapienne 15zł/m2.Rzadko przebywam na forum ponieważ , obecnie kładę gładz w domu i ogólnie to wyjeżdżam rano a wracam wieczorem ,kąpiel i spać .Jutro zajadę na Twoją budowę(jak pozwolisz:yes:) w drodze do Bażan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.07.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Ulcia ale te 15zł to za samą robociznę czy już z materiałem?podziwiam za umiejętności, my raz kładliśmy gładź ale rezultat taki sobie, jeśli mielibyśmy teraz tynki cw o sami się drugi raz na to nie porwiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 16.07.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Witaj Ulciam:) jeżeli chcesz to jasne wbijaj na "moje" włości:) może uda nam się spotkać my będziemy koło 17 zapraszam, tynki masz znowu tańszą ofertę my mamy 17 zł z materiałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.07.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 kurcze patrząc na te ceny tynków to u nas znowu wynika, że jest koszmarnie drogoa działki w jakiej cenie za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 16.07.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Wiesz Pumpaluno to trudno powiedzieć w jakiej części miasta:) na takim "modnym" terenie 10 arowe działki chodzą po 100tyś szok!!! jak dla mnie a tynki to tak ma nasz bob dla tych, którym stawia domek:) a ponieważ jesteśmy bardzo z niego zadowoleni to chyba się z nim umówimy na wczesną wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.07.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 no nam też będzie robił tynki i wylewki ten nasz wykonawca ale aż tak dobrych cen nie dostaniemy mówisz, że 10ar 100tys? no to znowu u nas drogo - w mieście za 10ar trzeba zapłacić 200tys na obrzeżach a w lepszych miejscach 300tys. nasza przez to, że wąziutka i malutka to była po 250zł/m2 wyceniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 16.07.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 wow!!!!!!!!!!! ale kurna ceny:) szczęka opada hahahahha dobrze że mieszkam w swoim rejonie,bo by mnie nie było na te budowe stać to ja psim swędem za 55arów 9 lat temu dałam 2tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 16.07.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 (edytowane) Dziewczyny -ale 15 to za samą robociznę!Z materiałem wyszło mi 20zł. i powiem Wam że to normalna cena. Edytowane 16 Lipca 2011 przez ulciam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 16.07.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Ło matko 55arów! Toż Wy możecie pole uprawiać i zostać rolnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 16.07.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Ulciam nie jest tak żle:) pod budowę mamy 18 arów, ale ziemia cała nasza niech leży. Po budowie zostanie 37 arów zawsze jakaś iwestycja i poletko do uprawy, chociaż obrabia je nam znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.07.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Kim ja tam bym na twoim miejscu sobie jakąś działalność rolniczą wymyśliła i jeszcze dotacje unijne brała my mamy.... 4,5ara, to jest dopiero metraż, co? Ulcia, no to już brzmi podobnie jak u mnie, za tynki ok 24-27zł chcą z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 16.07.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Pumpanunko Ty to bijesz metrażem na łeb:) ale co tam nieważne ważne że domek się mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 16.07.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Cena za tynki faktycznie wyższa, a co z piecem wybrałaś? My będziemy szukać pieca z podajnikiem na ekogroszek i z podwójnym paleniskiem, jeszcze nie rozgladaliśmy się. Właśnie mąż mi podpowiada, że podobno w nowym numerze Muratora jest artykuł Jaki kocioł wybrać. Może tam coś Ci rozjaśnią my też będziemy czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 16.07.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Pumpaluno, a skąd Ty jesteś? Ceny, które podajesz zabijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.07.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 woj. podlaskie, niby Polska B to zarobki słabe ale ceny za to jak dla bogaczy piec tak między 20 a 25kW, na bank będzie z podajnikiem, na ekogroszek i pelet z możliwością palenia alternatywnego drewnem. firmy nie mamy jeszcze wybranej - mężowi zachwalali TERM system, a na innym forum budowlanym Defro, cierpliwie teraz czekamy na wycenę towaru od naszego hydraulika. wykonawca ma się jeszcze sam rozeznać w temacie i podrzucić swoje sugestie a że mu ufamy to czekamy co podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 16.07.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Oj to ja mam szmat drogi do Ciebie!!!! Kurna to po co ja od dwóch tygodni szukam po internecie miejsca na wakacje?? miałam wbić do Ciebie i tereny piękne no i temty budowlane można by omówić hahahahahpozdrawiam z dołu Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.07.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 no ode mnie na mazury to jeszcze ok 100km trzeba jechać, w sumie wszędzie daleko i w góry i nad morze, nawet najfajniejsze miejsca nad jeziorami to tak ze 130-150km stąd; my już postanowiliśmy, że jednak odpuszczamy wakacje i zaczynamy porządnie oszczędzać czyli zapominamy o wyskokach typu gotowce obiadowe itp. Nie wiem jak to zrobiliśmy ale w ogóle nie wliczyliśmy kosztów ocieplenia dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 17.07.2011 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Ja muszę gdzieś wyjechać, odpocząć chociaż na tydzień, dlatego właśnie zbieramy się w sobotę na tydzień nad morze:) a potem DACH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.07.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 zazdroszczę tego morza, chociaż ja też miałam okazję ale nie porwałam się na wyjazd sama z dziećmi (mąż w sezonie nie ma urlopu); do najbliższego dworca pkp 70km ale później 11godz pociągiem. za cienias jestem na taką samodzielną wyprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 17.07.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 To podjadę po Ciebie:) ja jadę tyle samochodem:) a że uwielbiam jeździć to Cię podwiozę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts