ulciam 17.07.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Ja mam pies 17kW firmy SAS ECO z podajnikiem tłokowym na miał i dodatkowym rusztem.Zapraszam do mnie i wszystko sobie pooglądasz.Ja już palę w nim żeby podłogówkę rozgrzewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 17.07.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Ulcia powiedz tylko kiedy i wpadniemy razem z mężem i wszystko ovgadamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 18.07.2011 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Kiedy chcecie, dasz mi tylko znać żebym była na budowie -zapraszam,śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 pięknie, pięknie; jeszcze chwila i więźba będzie stałasłuchaj -a jakiej wysokości macie ściankę kolankową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.07.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 no idzie ta robota....., a ściankę kolankową mamy na 70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 to my mamy 2x wyższą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.07.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 no to wszystko zależy od projektu, gdybyśmy u nas tak podnieśli cały dom straciłby na wyglądzie i zrobiłby się "ołówkowaty", przynajmniej jak dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 kurcze nie wiem jak to zrobiłam ale w dzienni mi sie pytanie wkleiło; na szczęście znalazłam możliwość usunięcia i spieszę z pytaniem tutaj czy TO jest wasz projekt? bo w sumie nie widziałam ani rzutów ani jak ma wyglądać całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.07.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 (edytowane) Tak Pumpalunko!!! TO jest nasz projekt chociaż my zrobiliśmy nasz natchiony nim, a jednak rysowany był jako indywidualny Edytowane 18 Lipca 2011 przez kimklb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 to opowiadaj co zmieniliście, lubię takie rzeczy która sypialnia wasza a które dla chłopaków? balkon na górze zostawiliście? ja nie mogę odżałować że u nas nie zmieścił się gabinet no ale przy takim kształcie domu jak nasz nie było nawet takiej opcji, grunt że się w ogóle dom daje stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.07.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 (edytowane) Oj, zarzuciłaś nas pytaniami:) Nasza sypialnia jest właśnie z tym balkonem, nasz młodszy syn będzie miał pokój środkowy, a starszy ten z garderobą , na etapie budowy przesunęliśmy ściany na górze zmniejszając tym troszeczkę pokój środkowy, natomiast zwiększyła się łazienka, zrobiliśmy dodatkowe wyjście na ogród z pomieszczenia gospodarczego, bo noszenie opału przez garaż od drugiej strony domu wydawało nam się bez sensu, gabinet na dole też jest trochę zmieniony, tzn, jest mniejszy na rzecz łazienki:) okna zostają w wykuszu i w salonie oraz gabinecie takiej samej wielkości czyli duuże:) mam nadzieję, że nie będę tego w zimie żałować Edytowane 18 Lipca 2011 przez kimklb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 my w salonie mamy okna na pół ściany, w sumie 330x ale fakt u was wychodzi znacznie więcej tego przeszklenia. Ja też mam nadzieję że nie pożaluję takiej ilości szkła, m.in. dlatego szukałam okien z dobrymi współczynnikami ale czy to zda egzamin to się okaże w praniu a powiedz - nie kusiło Cię żeby otworzyć kuchnię? ja przez zamkniętą ścianę to na razie przez wszystkich krytykowana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.07.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Wiesz ja nie mam tak do końca otwartej kuchni, na zdjęciu podpisanym widok na kuchnię, strona po prawej stronie komina będzie zabudowana, bo od strony salonu będzie kominek, a od drugiej strony, czyli kuchni będzie tam duża lodówka side by side, a otwarta będzie tylko na lewo od komina od strony wykuszu, w którym bedzie stał stół z krzesłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.07.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 co do krytki innych też wszyscy coś nam ciągle wytykają szczególnie że taaki mały i ten salon, przez co momentami wpadam w depresję, nie ma co słuchać innych budujemy w końcu ten dom dla siebie a nie dla tych innych, niech sobie sami wybudują lepsze a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 no właśnie się pytam czy nie chciałaś bardziej, ja za dużo wad znalazłam takiego otwarcia i w ostatniej chwili zmienialiśmyteż chcę lodówkę side-by-side ale żeby zamrażalnik był u dołu, najlepiej oddzielne drzwi (beko) a jak się nie uda dorwać to wtedy szuflady na dole (hotpoin ariston taką ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 28m to nie jest może mega dużo ale moim zdaniem wystarczająco, powiedziała ta która ma 26m nie wiem jak Ty ale ja nie zamierzam urządzać imprez na 30osób nasi znajomi mają salon 45m, jednak tak zagracony i bez sensu urządzony że jest tam wręcz ciasno, to dopiero sztuka schrzanić coś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.07.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Ja lodówkę już mam Dewoo z dwoma drzwiami z jednej zamrażarka z drugiej strony lodówka więc ją pewnie weźmiemy ze sobą a co do kuchni taka podobała mi się od początku, nie będzie widać zbyt dużo bałaganu w kuchni w czasie przygotowywania posiłków:) a do tego zapachy nie będą może tak przechodzić na pokój właśnie to mnie raczej skłaniało do zastanowienia się jak ją całkiem zamknąć, ale tak została i mam nadzieję że będzieok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 o tak, ten bałagan i zapachy też do mnie przemawiały najbardziej my niestety cały sprzęt będziemy musieli wymienić, wszystko kupiliśmy od razu po ślubie więc już z deka bardziej niż trochę wyeksploatowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.07.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Co do metrażu salonu zgadzam się z Tobą ja tam zamierzam wstawić narożnik (ale takich rozsądnych wymiarów) powiesić TV pod nim delikatna szafka na sprzęt i tam gdzie pisałam kominek i wsio po co mi takie metraże??? Gonić się tam będę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 no ale jeszcze stół na conajmniej 6 osób i jakaś komoda / witryna pewnie by się przydała? my chcemy rogówkę, nie lubię skóry także będzie materiałowa, już nawet wiem w jakim stylu. TV też na ścianę obok kominka ale stół musi być, komodę nieduża obok okna tarasowego też potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts