kimklb 18.07.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 stól będzie w wykuszu więc nie ma potrzeby wstawiać go do salonu, a co do witrynki hmmm, zastąpi ją doskonale ostatni szafka rogowa w kuchni która będzie najprawdopodobniej podświetlana i z mlecznego szkła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 ale ten wykusz to chyba też do metrażu salonu wliczany? w sumie nieźle się ten stół uda schować no i widoki będą ciekawe zwłaszcza że nie macie sąsiadów zaraz za płotem tylko dużą przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.07.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Wykusz jest niestety od sąsiadów chociaż on zamierza zburzyć ten "piękny" mur, zrobimy zwykłą siatkę posadzimy tuje i do tego jakos ładnie zagospodarujemy teren i myślę ze wtedy będzie naprawdę ładny widok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.07.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 co raz bardziej DOMOWO się robi a powiedz, już masz wizję ustawienia pokoi czy tylko ja taki narwaniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.07.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Jasne że mam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.07.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 ja to już i drzwi wewn i zewn i bramę garażową nawet mam wybranąod września zaczynam kupować popierdułki czyli oświetlenie, umywalki etcbędę też szukała okazji cenowej na zlew, znajomi kupili tutaj ale akurat nie ma takiego jak ja chcę (narożna szafka) więc muszę polować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.07.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 oj ja tak nie mogę szaleć): nie mam na to kaski, domek z kredytu i muszę kolejno wykorzystywać transze, póki co nie udaje nam się nic zaoszczędzić, bo ciągnie nas ten gospodarczy, potem mam nadzieję jak część zaczniemy robić sami to i uda się trochę przyoszczędzić, na razie wstrzymuję się z kupnem okien bo poczekam na targi budowlane w Opolu a są one w okolicy października to może uda się złapać jakąś promocję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.07.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 wiemy na pewno że wszystkie kable będziemy kupować w internecie bo u nas to SZOK CENOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.07.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 najgorzej mam z salonem wszystko już wiem jakie będzie a nie mogę zdecydować się na kolor ścian:) jakoś będę musiała się zdecydować w sumie mam jeszcze trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.07.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 na razie się nie orientowałam w cenie kabli, elektrykę robi znajomy pracujący w elektrowni i mówił że weźmie nam z tej hurtowni gdzie elektrownia zamawia ale dobrze że piszesz to się dopytam jego o ceny jeszcze my też budujemy całkowicie z kredytu, transze tak rozliczaliśmy żeby było jeszcze na wykończeniówkę - liczyliśmy po cenach normalnych a większość mamy z rabatem (np na drzwi zewn, bramę i okna liczyliśmy 30tys wydamy ok 22tys); postanowiłam że z każdych poborów będziemy kupowali 1 rzecz, tyle że ja nie mam upatrzonych żyrandoli za 1500 a za 150zl więc to nie będzie aż takie obciążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.07.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 My też liczymy że uda nam się trochę zaoszczędzić ale tak jak pisałam na razie z tych zaoszczędzonych pieniędzy udało się wybudować gospodarczy więc chyba i tak nieźle a potem mam nadzieję na oszczędności, któe będzie można wykorzystać na zakupy. Ja też nie należe do osób które wydają tysiaki na klamki i lampy szkoda kasy zwłaszcza jak jej się nie ma hahahha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.07.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 ja jestem zbyt praktyczna, dzieci są jeszcze na tyle małe, że mogą sporo poniszczyć nawet niechcący no i już obiecaliśmy że im pieska kupimy żadnych skór, wypasionych komód, najzwyklejszy kominek, panele a nie dechy, armatura w normalnych cenach bo się przekonaliśmy że ta droga i nawet z długą gwarancją jest o kant tyłka, glazura w łazienkach minimalizowana, w kuchni nie wiem czy w ogóle takowe będą u was to myślę, że spore oszczędności pojawią się na wykończeniówce skoro pisałaś, że tyle planujecie sami robić, my na tym trochę popłuniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 20.07.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 No proszę i już ściany szczytowe prawie gotowe.To na kiedy mam tą kawę parzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 20.07.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ulciam a będziesz dzisiaj na budowie koło południa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 20.07.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witaj Kobieto budujaca. "Przeleciałam" Twoj dziennik i......................jestem w wielkim szoku!!!!!!!!!!!!!!! Przez dwa miesiące macie tyle, ile ja od marca.Aż Wam zazdroszczę!! Ale tak pozytywnie.Pozdrawiam i życzę dalej takiego tempa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 20.07.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 witaj Fulek u mnie:) co do tempa to ekipa faktycznie jest niesamowita dziękujęmy za dobre słowo i również za Was trzymamy kciuki niech nasze domki rosną szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 20.07.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 20.07.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Będę no to podjadę hahahahaha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 20.07.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ula proszę sprawdź jak mmożesz z czego miałaś farbę na podbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 20.07.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Kurcze ja znam tylko kolor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts