pumpaluna 24.07.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 no to oby się tylko pogoda wyklarowała to będziecie się w Bałtyku moczyć, na plaży smażyć a i pewnie o smażalnie nie raz zahaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 25.07.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Tak my w tym roku byliśmy gdzie indziej.Do Darłówka jezdzimy co roku ale wtedy kiedy jest ciepło i wiadomo leżymy na plaży i smażymy się w słońcu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.07.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 pogoda to was chyba nie rozpieszczała, mam nadzieję że mimo wszystko dobrze się bawiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 31.07.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 pogoda to was chyba nie rozpieszczała, mam nadzieję że mimo wszystko dobrze się bawiliście Powiem Ci szczerze, że pogoda nas zaskoczyła pozytywnie przez większość czasu było piękne słoneczko i bawiliśmy się nad morzem, a dwa dni były pochmurne, ale ciepłe jeden dzień do południa padało więc ogólnie było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.07.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 o świetnie, nasi znajomi właśnie dzisiaj wracają, mili tylko 1 słoneczny dzień :/ sprawdź wiadomość wewnętrzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 31.07.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Pumpalunko ale masz super:) zazdroszę szkoda, ze dziennik zlikwidowałaś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 31.07.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 A co tam macie fajnego?Kim-jutro wchodzi cieśla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.07.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 to samo co i Ty już masz w wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 31.07.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Ulciam niestety chyba nie): nasz cieśla daje d.... musimy z nim się jutro skontaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciam 31.07.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 To z liścia go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.07.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Cześć Kim:) Ja wiem że się powtarzam ale cholera jak burza idziecie:) A, i na bieżąco jestem bo otwarłam sobie Wasz projekt (ten z tytułu wątku, na nim się wzorowaliście, tak??) i przeczytałam Twoje dyskusje z Pumpaluna i juz wszystko wiem:) Ha, i na parterze mamy identyczny układ pomieszczeń Jedynie schody mam w niejscu gdzie masz przejście do garażu a w miejsce schodów mam garderobę z przejściem:) A pisałaś już gdzieś jaką dachówkę wybrałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 01.08.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Cześć Lukarna:), nasze tempo straszecznie zpowolniało, a to za sprawą cieśli. Nabrał innych robót i póki co zepchnął nas na dalszy plan, do dzisiaj się nie odezwał chociaż miał zaczynać w tym tygodniu. Chyba będziemy musieli mu się przypomnieć co do dachówki wybrałam i w sumie już kupiłam kasztanową Robena, nie wiem czy dobrze zrobiłam bo była wtedy na nią promocja więc kupiliśmy mam nadzieję że nie będę żałować bo nie robiłam żadnego rozeznania co do opini na temat Robena pozdrawiam i zapraszam częściej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.08.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ech to czekam z jeszcze większą niecierpliwością na Twój dach bo ja też zastanawiam się mocno nad kasztanową Robena:) Dałam właśnie projekt do wyceny do kilku firm...Pewnie że bedę tu zaglądac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 01.08.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ja też czekam na niego z niecierpliwością hahahahha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.08.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 To dzwoń do niego, ileż można czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 01.08.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Mąż będzie go poganiał póki co jest w pracy i nie ma jak:) zresztą nie mam takiego ciśnienia bo większość prac na ten rok jest już wykonana:) koło listopada rozejrzymy się za oknami może będą wtedy jakieś promocje i zimujemy ewentualnie mąż z elektyrkiem zaczną rozkłądać kable żeby wczesną wiosną polecieć z tynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 01.08.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Powiedzcie mi czy któraś z Was zastanawia się nad zamontowaniem centralnego odkurzacza? ja chcę dać na dole bo wydaje mi się to wygodnym rozwiązaniem (generalnie nienawidzę ciągać po domu odkurzacza:) ), chciałabym zamontować szufelkę w kuchni i wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 01.08.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Teraz czekamy na cieślę ma wejść w przyszłym tygodniu, ale zobaczymy co z tego wyjedzie:) U nas cieśle weszli dzisiaj. Ale jestem podekscytowana . Powiedzcie mi czy któraś z Was zastanawia się nad zamontowaniem centralnego odkurzacza? ja chcę dać na dole bo wydaje mi się to wygodnym rozwiązaniem (generalnie nienawidzę ciągać po domu odkurzacza:) ), chciałabym zamontować szufelkę w kuchni i wiatrołapie Ja też myślę o odkurzaczu centralnym. Na obecnym etapie pociągniemy zlącza, rurki i te inne rzeczy do odkurzacza, a jak ja to mówię "zaś kiedyś" zamontujemy jednostkę. Na dole tak jak Ty chcę mieć szufelkę w kuchni i w wiatrołapie oraz jedno gniazdo. U góry też w zupelności wystarczy mi jedno w centralnym miejscu. Węże z tego co wiem są na tyle długie,że wystarczy na całą górę, a na dole na cały dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 01.08.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Fulek co do cieśli to ZAZROSZCZĘ!!!!! a co do odkurzacza też tak planuję na razie wszystko pociągnąć w ścianach a jak coś uskrobiemy kupimy jednostę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.08.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Namawiałam męża dłuuugo na centralny odkurzacz. I nie za bardzo chciał się zgodzić. Ale opłaciło się czekac spokojnie:) Po rozmowie z kumplem naszym który właśnie założył centralny odkurzacz w domu (w którym mieszkaja juz kilka lat) i chwali go teraz pod niebiosa - zgodził się Tak jak Wy: najpierw instalacje wszytskie, jednaostka za jaaaakis czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts