Sanyaa 09.11.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Małgosiu dzięki za kibicowanie:) U Was widze że ładnie do przodu!No i jak maluch urósł!! pamiętam w wózeczku na malinkach. Piękny chłopak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 20.03.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 gratulacje wielkie zmiany wiosną widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 20.10.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam. Śliczny domek. Mi się on bardzo podoba, ale niestety przy wyborze projektu musiałam zejść na ziemię i wybrać coś tańszego w budowie...Będę nadal podglądać dziennik. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 20.10.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 weronikka1 dziękuje i ciesze się że domek się podoba. jest dość mały ale ja wole mówić przytulny czy drogi w budowie?? chyba nie należy do drogich o ile wogóle można mówić o tanich domach. ide zajrzeć do Twojego dzienniczka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 23.12.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://lh3.ggpht.com/_eLWzWfpT8BA/TRMcTK-f6FI/AAAAAAAACF8/antauUt7UVw/BN2010_PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts