Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BRYLANTOWA WROCŁAW

symony3

Recommended Posts

Do „gondol23”

Dziękuję za odpowiedz, ale nie zrozumieliśmy się.

Te „3 dziewczyny” jak to określiłeś to osoby, których właśnie chcę uniknąć, czyli po jakiś kursach. Szukam mgr inż. arch. lub mgr sztuki po ASP z specjalnością architektura wnętrz. Mam po prostu złe doświadczenia z osobami po kursach rodem z „Przyjaciółki” W moim obecnym mieszkaniu to był dramat, żona w końcu sie tym zajęła :)

Pisząc o instalacjach miałem na myśli to co „schowane”, czyli wszystkie kable i rury.

Gniazda i przełączniki każdy może sobie sam rozmieści, a ich kolor tylko nie potrzebnie podnosi cenę. Lista sklepów? jest w internecie :)

Nic to, jak mówił klasyk, szukam dalej, ale dziękuję!

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Nowego Sąsiada,

ale masz wymagania:) moim zdaniem uzasadnione. Kolega również przestrzegał mnie przed takimi „kursantkami”

Sam się wybudował i długo trwało za nim znalazł kogoś odpowiedniego.

W prywatnym mailu forum, bo jak widać obowiązuje tu zasada anonimowości, mogę podać namiary na mgr inż. architekt.

Głównie zajmuje sie wnętrzami publicznymi, prestiżowymi. Domami jednorodzinnymi sporadycznie.

Kontakt dostałam od kolegi, o którym wspominałam na początku, to pomogło. Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Bo to współpraca, nie jestem zostawiona z listą sklepów. Materiały oglądamy razem i od razu korygujemy jak cos mi sie nie podoba.

A projekty instalacji podpisali inżynierowie z uprawnieniami.

Spróbuj, może zechce zająć się Twoim domem.

P.S. Gniazdka i włączniki będę miała białe:)