Nowy Sąsiad 03.09.2010 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Do „gondol23” Dziękuję za odpowiedz, ale nie zrozumieliśmy się. Te „3 dziewczyny” jak to określiłeś to osoby, których właśnie chcę uniknąć, czyli po jakiś kursach. Szukam mgr inż. arch. lub mgr sztuki po ASP z specjalnością architektura wnętrz. Mam po prostu złe doświadczenia z osobami po kursach rodem z „Przyjaciółki” W moim obecnym mieszkaniu to był dramat, żona w końcu sie tym zajęła Pisząc o instalacjach miałem na myśli to co „schowane”, czyli wszystkie kable i rury. Gniazda i przełączniki każdy może sobie sam rozmieści, a ich kolor tylko nie potrzebnie podnosi cenę. Lista sklepów? jest w internecie Nic to, jak mówił klasyk, szukam dalej, ale dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forest150 03.09.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam Nowego Sąsiada, ale masz wymagania:) moim zdaniem uzasadnione. Kolega również przestrzegał mnie przed takimi „kursantkami” Sam się wybudował i długo trwało za nim znalazł kogoś odpowiedniego. W prywatnym mailu forum, bo jak widać obowiązuje tu zasada anonimowości, mogę podać namiary na mgr inż. architekt. Głównie zajmuje sie wnętrzami publicznymi, prestiżowymi. Domami jednorodzinnymi sporadycznie. Kontakt dostałam od kolegi, o którym wspominałam na początku, to pomogło. Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Bo to współpraca, nie jestem zostawiona z listą sklepów. Materiały oglądamy razem i od razu korygujemy jak cos mi sie nie podoba. A projekty instalacji podpisali inżynierowie z uprawnieniami. Spróbuj, może zechce zająć się Twoim domem. P.S. Gniazdka i włączniki będę miała białe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symony3 03.09.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 witam nowych forumowiczy ale nam się osiedle rozrasta powodzenia w projektowaniu - życzę jak najmniej błędów - ale jak to mówią - pierwszy dom dla wroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forest150 04.09.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 podobno trzeci juz jest tym wymarzonym... Dziękuję i pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts