alice 13.10.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Dzien dobry, jako ze poprzedni post na temat Plecewic spotkal sie z niklym odzewem mam nstp pytanie: czy mozecie polecic jakiegos dobrego producenta MAX-ow (trzymanie wymiarow, jakosc) ktorego wyroby dostepne sa w okolicach Warszawy. "planowana sciana MAX29 + 12 cm styropianu" Czy ktos moze tez podzielic sie swoim doswiadczeniem z taka sciana? dzieki PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 13.10.2003 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Ponawiam prośbę o odpowiedź. Powtarza się ten temat, ale czy nie po to jest te forum, aby zasięgać u Was porad.Mam nadzieję, że ten temat nie będzie dla kogoś nudny i powtarzający się wielokrotnie i odpowie na mój post. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 14.10.2003 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Cześć Ja też zamierzam budować z Maxa, tylko trochę grubszy styropian (bo jest mniejsze Uo=0.23): Max 220 - 29cm + styropian FS 20 - 15 cm + tynk Jezeli chodzi o ceny Maxa to zobacz na innych forach np. "Prawo i Pieniądze" - "Ceny Maxa - w waszych hurtowniach" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 14.10.2003 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Dzięki za odpowiedź Wukan,Jakiej frmy bierzesz MAXA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 15.10.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ponieważ mieszkam k. Lublina to szukam najbliższych producentow MAXa 220. Z tego, co się do tej pory zorientowałem to najbliżej mnie są następujące wytwórnie:- MARKOWICZE k. Biłgoraja- Wineberger Kielce- Wineberger Zielonka w grę jeszcze wchodzą Harasiuki oraz Plecewice ale chyba te są trochę dalej. Muszę się jeszcze zorientować u dostawców jakie oni oferują ceny.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 15.10.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ja budowałem z UNI i kratówk K-3 ale firma ma oczywiście szereg innych pustaków m.in Max. Budowałem w Warszawie i ceramikę zamawiałem od Hadykówce. Można coś wynegocjować przy kompleksowym zamówieniu. Transport dają gratis jeżeli pełny samochód. Takie dostałem warunki po rozmowie z producentem, ale osobiście nie nadzorowałem operacji, gdyż zaopatrzenie miałem uzgodnione z wykonawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts