pio_1 16.10.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 WitamKtoś buduje Agnieszkę z IGN?http://www.projekty.ign.com.pl/index.php?p=detail&id=996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pio_1 22.10.2008 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Czy ktoś się interesował tym domkiem - ma super rozwiązania.Mam zamiar kupić ten projekt - proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 22.10.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 czesc jak dlamnie zbyt ciemne poddasze i troszke kiepskie rozwiazania a mnianowicie ja bym dolozyl drzwi z 6 do 7 hyba ze zamontujesz piec na eko groszek albo inny na mial z podajnikiem tlokowym lub kominek pelni funkcie pieca do ogzania domu a tam tylko gazowy w kuchni wstawilbym jeszcze jedno okno na poddaszu z 11 do 16 zeby mozna bylo szybciej dojsc do lazienki wstawilbym kolejne drzwi to i tak sypialnia tylko dal mauzonkow wiec w garderobie moga byc pozatym domek malutki choc ladny podoba mi sie wykusz na dole pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi3159 22.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 witam , kupiłem projekt domu agnieszka i jestem na etapie adaptacji projektu . Czy ktos moze buduje ten dom i jakie zmiany warto wprowadzic .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts