Patisiak 17.10.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 równoległy temat: http://forum.muratordom.pl/odkurzacz-centralny-dluzszy-waz-czy-wiecej-gniazdek,t142918.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 17.10.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Nie widziałem takiego węża - są takie wogóle?A w praktyce nie jestem pewien, czy to dobry pomysł: w szafce pod zlewem masz wiadro na śmieci, czasem jakiś pojemnik na torebki foliowe (reklamówki), pewnie pudełko z proszkiem czy tabletkami do zmywarki i jeszcze sto różnych innych rzeczy. U mnie np. w życiu wąż tam by się już nie zmieścił - tzn. zmieściłby się, ale rzucony luzem na wierzch tego wszystkiego, a to już byłoby do kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.10.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 A co sądzicie , żeby zamiast szufelki z kuchni dać pod zlewem taki rozciągalny wąż w gniazdem ? nie łatwiej i szybciej niż wyciąganie miotły i zmiatanie do szufelki ? Ceny wyjdzie nawet chyba niższa Pomysł niepraktyczny. Więcej problemów z wyciąganiem węża i następnie jego upychaniem w szafce. A wszystko to na kolanach lub w pozycji kucznej. Łatwiej zamieść kruszki w kierunku szufelki posługując się szczotką na długim kiju. Bez schylania się. Ssanie w szufelce uruchamia się lekkim trąceniem stopy w przycisk. Ps. Taką miotłę przechowuję w spiżarce do której wejście mam bezpośrednio z kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 17.10.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 wąż taki ( w BEAM) jest rozciągliwy. Przy mojej kuchni w najdalsze miejsce mam 3.5 m i starczyłby waż długości 1m . Można go zamocować na boku szafki pod zlewem i raczej jego obecność nie jest uciążliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 17.10.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No nie wiem Rozumiem, że jego zamocowany początek nie będzie przeszkadzał. Ale koniec? Trzeba by jakiś uchwyt na ściance szafki wewnątrz obstalować albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 17.10.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dokładnie myślałem o mocowaniu , takim co się łatwo wypnie wąż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts