Isotope 16.10.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witam!! Miał ktoś doświadczenia z modelami TT lub GTT Gerdy? Akurat jest na nie promocja i zastanawiam się czy ich nie wziąć. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgyus 16.10.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 witammam zalozone TTki w garazu i na moj gust sa wystarczajace .w domu mam GSX plus dla TTek taki ze maja fabryczna folie ochronna a GSXy nie.jak bedzisz zamawial to zamow sobie gorny zamek lepszy bo standardowa wkladka jest zwykla a co do progow to instalator mi mowil ze ich progi sa slabe ale mi sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isotope 16.10.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 gorgyus, mi kobitka w salonie mówiła, że progi dorabiają u stolarza pod kolor drzwi (chcę orzech) bo w standardzie są jakieś niepasujące . Mówisz o lepszym zamku ale tak się zastanawiam, kto będzie forsował drzwi skoro mam wyjście na taras a znizka w ubezpieczalni też na te drzwi ze standardowym zamkiem jest. Ps. ile masz już te drzwi?? Nic się z nimi nie dzieje nieciekawego?? Dzięki za odzew i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda-ja 16.10.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 mam u siebie:Gerda GTT orzechhttp://images26.fotosik.pl/285/fe14fb41b5c886cd.jpg Gerda GWX orzechhttp://images49.fotosik.pl/21/83d7a83dcd1ba4c5.jpg Z daleka niby to samo. Z bliska jednak GWX wyższa półka (czasami warto dołożyć kilka stów). Poza tym kolor - orzech w obu przypadkach, ale GTT b.ciemny w porównaniu z GWX.kiedyś trafiłam na topik o GWX - wielu ludzi miało problem z reklamacjami (chodzi o pęcznienia płyty). Gdybym przeczytała te uwagi wcześniej, nie miałabym zapewne tych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 17.10.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Też chciałem kupić GTT, ale pojeździłem, poogląałem, na FM poczytałem trochę o Gerdzie (jest taki wątek jeden mało pochlebny). W końcu kupiłem drzwi jowisz z Doorpol (http://www.doorpol.net chyba) - drzwi kupiłem w Castoramie za 1500 z zamkiem i ościeżnicą.Szybka z witrażykiem, futryna stalowa w okleinie. Po obsadzeniu bardzo mi się podobąją i wyglądają naprawdę porządnie.Gr. 55 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.10.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Na temat drzwi Gerda już było: http://forum.muratordom.pl/drzwi-gerda-uwaga,t139213.htm?highlight=gerda http://forum.muratordom.pl/gerda-nigdy-wiecej,t124597.htm?highlight=gerda http://forum.muratordom.pl/drzwi-gerda-rozwarstwiaja-sie,t119441.htm?highlight=gerda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzina 17.10.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ja też mam TT w kotłowni, na razie mało używam. Uważam że za tą cenę są ok.http://s20.photobucket.com/albums/b212/magdzina/dom/103.jpgWejściowe mam WX, do kompletu - o takie:http://s20.photobucket.com/albums/b212/magdzina/dom/102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glenn 18.10.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 . Czy tobie te drzwi zrobili tylko na piankę? Pozatym drzwi sa ok. Co do paneli, z tego co wiem, od dluzszego czasu, do produkcji wykorzystywane sa inne, i problem znikl.Pozostaly reminescencje reklamacyjne na forach. Ja akurat mam GSx, od ok 2 lat, brak problemów. Pzdr Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 05.05.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hej hej,już trochę czasu minęło, ale mam pytanko do RUDA-JA - jak w użytkowaniu się sprawdzają drzwi GTT i GWX orzech? właśnie zastanawiam się nad tymi modelami do siebie do domu a znalazłam wiele negatywnych opinii nt Gerdy.Bede bardzo wdzieczna za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 05.05.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 my mamy zamontowane drzwi gerda od 2 miesiecy i jak narazie jest wszytsko ok, tez przed podjeciem decyzji sie naczytalismy ze to takie zle drzwi itd. ja mysle ze nie sa zle a i cena dobra, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszul 05.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Po 2 latach w gedzie zaczynaja sie odklejac panele czyli drzwi traca caly efekt. Zrobie zdjecia i umieszcze je na forum.Odradzam zakup!!! Dziadostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 05.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ale mwisz o gtt czy o tych drozszych bo slyszlama ze w tych drozszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda-ja 07.05.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Do Patisiak - poszło na priva.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dasi 07.07.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jest kilka bardzo negatywnych wątków na temat drzwi gerda i uszkodzonych paneli ozdobnych ale to jak rozumiem tylko problem drzwi WX20, CX20 SX20 które mają takie panele wystawione na słońce. Pytanie czy są jakieś problemy zgłaszne do drzwi stalowych TT z okleiną (bez paneli) czy teraz nowych TT Plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 22.02.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 odświeżam wątek Czy ktoś ma i użytkuje drzwi Gerdy TT Plus i mógłby się podzielić opinią? Na forum jest wiele negatywnych opinii o gerdzie, ale z tego co czytam to dotyczą one droższych drzwi panelowych. My chcemy te drzwi zamontować jako boczne drzwi od garażu, tylko po tych wszystkich wątkach w stylu: Nigdy więcej Gerdy mam trochę obaw Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.02.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Gerda jak prawie każda firma drzwiowa nie ma najlepszych opinni o serwisie. Z reguly w razie reklamacji firmy ograniczają się co najwyżej do wymiany elementów (np. zamek, zawias a ich wymiana spada na sprzedawcę) Może przez fakt, że większość wad powstaje z winy montażu lub nieostrożnego obchodzenia się z drzwiami (w drzwiach normą jest "hurt" czyli taki towar przechodzi przez min 3 magazyny (producenta, hurtownika, dealera/montazysty) i łatwo o uszkodzenia jeśli towar nie jest jakoś super zabezpieczony. Tetekę uważam, za dobry wybór. Jak do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tribalrs 23.02.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 odświeżam wątek Czy ktoś ma i użytkuje drzwi Gerdy TT Plus i mógłby się podzielić opinią? Na forum jest wiele negatywnych opinii o gerdzie, ale z tego co czytam to dotyczą one droższych drzwi panelowych. My chcemy te drzwi zamontować jako boczne drzwi od garażu, tylko po tych wszystkich wątkach w stylu: Nigdy więcej Gerdy mam trochę obaw Pozdrawiam Są ludzie zadowleni mniej i bardziej- jak to w życiu. Ja mam TT Plus i jestem bardzo zadowolony, ale mam ją zamontowaną w bloku. Na zewnątrz raczej szukałbym innych rozwiązań, choć z drugiej storny znam czlowieka, który najchętniej wszedzie zamontowałby Deltę Uniwersal, bo to dla niego najlepsze drzwi świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 24.02.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylko bez nazwisk. 24.02.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ręczna robota, niczym Rolls Royce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 25.02.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 To drzwi Gerdy też są produkowane w Chinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts