Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi zewnętrzen Gerda TT lub GTT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja zakupiłem w zeszłym roku drzwi GTT Max, jest to wyższa wersja GTT bo posiadają centralny zamek. Dla mnie rewelacja, cena nie za wysoka, bo był to jakiś nowy model w ofercie. Firme namierzyłem przez internet http://www.gernet.pl Nawet w te ostatnie mrozy nie sprawiaja kłopotu, nic nie wieje nie przemarza, ale myślę że dużo w tym zasługi wykwalifikowanych montażystów.

nie chwal dnia przed zachodem słońca.

NIe, no pewnie że i Mercedes czasam się psuje (bo z czego żyłyby serwisy Mercedesa), ale dokąd się nie popsuł, to trudno powiedzieć, że to awaryjne auto. Jeśli drzwiami przez dwa lata trzaska codziennie kilkanaście osób i nic złego złego z nimi się nie dzieje to co mam powiedzieć? Że awaryjne nie są, ale mogą takimi się stać w każdej chwili? :-) Bez przesady, a w sumie to przecież tylko drzwi... pzdr

Oglądam różne drzwi Gerdy " u ludzi" i wiele można powiedzieć : mniej lub bardziej zużyte pod względem wizualnym - to kwestia obiektywna.

Ale więkoszść z nich działa prawidłowo ( ok, napiszę to: wszystkie, które widziałem).

Witam,

mimo negatywnych opinii zdecydowaliśmy się na drzwi Gerda TT PLUS, pełne, model werona. Mam nadzieję, że się sprawdzą jako mało używane, boczne drzwi garażowe...

Spokojnie.

"Teteki" jak dla mnie niczym sie nie różnią od pozostałych stalówek. Nie są gorsze ani jakoś szczególnie lepsze.

Problemy bywały z Gerdą panelową.

No i oczywiście nikomu nie życzę kontaktu z serwisem. Jak się trafi na kiepskiego dealera, to przyjdzie ewentualne elementy wymieniać we własnym zakresie.

Powiedziałem to tylko dlatego, ze czasme Klientom wydaje się że drzwi czy okna tej czy innej marki są dobre i nie ma znaczenia gdzie się je kupi. A niestety - od sprzedawcy i montazysty zależy dużo.

Wiem fin, co miałeś na myśli :) Niestety firma może być z polecenia, sprawdzona, z długą historią, a to i tak jest loteria - albo trafisz dobrze, albo nie... Ale z drugiej strony na coś trzeba się zdecydować. Nie mniej jednak budowanie to nieustanna walka o swoje - żeby materiał był nieuszkodzony, zgodny z zamówieniem, poprawnie zamontowany i później serwisowany w razie potrzeby...

Wracając do drzwi TT - zdecydowaliśmy się na nie, bo cena WYDAJE SIĘ być do przyjęcia, bo firma, która nam będzie je montować WYDAJE SIĘ godna zaufania. Czytałam oczywiście wszystkie te opinie "tylko nie Greda", czytałam też te pozytywne, 3 znajomych ma te drzwi i nic się nie dzieje, Ty też uważasz, że nie są najgorsze... czas pokaże czy decyzja była słuszna :)

Pozdrawiam serdecznie