blokno 25.02.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 To drzwi Gerdy też są produkowane w Chinach? Bzdura - Gerda ma zakład produkcyjny w Starachowicach (nawet dwa). Sam użytkuję drzwi wejściowe tej firmy od 2 lat i nie ma z nimi jakiegokolwiek problemu (do niedawna nawet nie wiedzałem, że to są drzwi tej firmy).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 25.02.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Bzdura - Gerda ma zakład produkcyjny w Starachowicach (nawet dwa). No mnie też się wydawało, że robią je w Polsce, Charlie na moje zapytanie nt. tych drzwi umieścił filmik z chińskiej fabryki - stąd moje zdziwienie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.02.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Charlie zrobił ogólną aluzję do drzwi stalowych... Ja bym uważał z takimi żartami, bo wktórce ktoś pokaże filmik jak "nasze" drewniane drzwi płoną pieknie w piecu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy666 25.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ja zakupiłem w zeszłym roku drzwi GTT Max, jest to wyższa wersja GTT bo posiadają centralny zamek. Dla mnie rewelacja, cena nie za wysoka, bo był to jakiś nowy model w ofercie. Firme namierzyłem przez internet http://www.gernet.pl Nawet w te ostatnie mrozy nie sprawiaja kłopotu, nic nie wieje nie przemarza, ale myślę że dużo w tym zasługi wykwalifikowanych montażystów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 25.02.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Bzdura - ...).. nie chwal dnia przed zachodem słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 26.02.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 nie chwal dnia przed zachodem słońca. NIe, no pewnie że i Mercedes czasam się psuje (bo z czego żyłyby serwisy Mercedesa), ale dokąd się nie popsuł, to trudno powiedzieć, że to awaryjne auto. Jeśli drzwiami przez dwa lata trzaska codziennie kilkanaście osób i nic złego złego z nimi się nie dzieje to co mam powiedzieć? Że awaryjne nie są, ale mogą takimi się stać w każdej chwili? Bez przesady, a w sumie to przecież tylko drzwi... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.02.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Oglądam różne drzwi Gerdy " u ludzi" i wiele można powiedzieć : mniej lub bardziej zużyte pod względem wizualnym - to kwestia obiektywna. Ale więkoszść z nich działa prawidłowo ( ok, napiszę to: wszystkie, które widziałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogucik34 28.02.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 drzwi metalowe z ościeżnicą metalową montujcie na betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylko bez nazwisk. 28.02.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Kogucik, a Tobie co? Zmieniłeś forum i nie piszesz już o oknach Urzędowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogucik34 01.03.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Kogucik, a Tobie co? Zmieniłeś forum i nie piszesz już o oknach Urzędowskiego? no widzisz nie tylko znam się na drewnie ale i na metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.03.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 drzwi metalowe z ościeżnicą metalową montujcie na betonie A dlaczego na beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogucik34 03.03.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A dlaczego na beton? ciepło ze sciany przeniknie przez beton i przejdzie na metalową ościeżnicę, w zimie przy dużych mrozach nie będzie sie pocić ościeżnica, zaś pianka zrobi barierę, ościeżnica będzie zaszroniona ----patent gerdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tribalrs 03.03.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 no widzisz nie tylko znam się na drewnie ale i na metalu i na (auto)reklamie też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 07.03.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 No i masz babo placek! Już miałam zamawiać Gerdę, a tu tyle negatywnych opinii! I z jakiej firmy mam teraz zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.03.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Wpisz nazwę nowego producenta, policz negatywne opinie, podziel przez roczne obroty tej firmy, oszacuj cenę jednostkową drzwi i wyjdzie Ci, że problemy dotyczą mniej niż 1% produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 10.03.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam,mimo negatywnych opinii zdecydowaliśmy się na drzwi Gerda TT PLUS, pełne, model werona. Mam nadzieję, że się sprawdzą jako mało używane, boczne drzwi garażowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.03.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam, mimo negatywnych opinii zdecydowaliśmy się na drzwi Gerda TT PLUS, pełne, model werona. Mam nadzieję, że się sprawdzą jako mało używane, boczne drzwi garażowe... Spokojnie. "Teteki" jak dla mnie niczym sie nie różnią od pozostałych stalówek. Nie są gorsze ani jakoś szczególnie lepsze. Problemy bywały z Gerdą panelową. No i oczywiście nikomu nie życzę kontaktu z serwisem. Jak się trafi na kiepskiego dealera, to przyjdzie ewentualne elementy wymieniać we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 10.03.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Cóż... mam nadzieję, że kiepski dealer nie będzie miał okazji się przekonać, że trafił na kiepskiego (czyt. upierdliwego) klienta Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.03.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Powiedziałem to tylko dlatego, ze czasme Klientom wydaje się że drzwi czy okna tej czy innej marki są dobre i nie ma znaczenia gdzie się je kupi. A niestety - od sprzedawcy i montazysty zależy dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 11.03.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Wiem fin, co miałeś na myśli Niestety firma może być z polecenia, sprawdzona, z długą historią, a to i tak jest loteria - albo trafisz dobrze, albo nie... Ale z drugiej strony na coś trzeba się zdecydować. Nie mniej jednak budowanie to nieustanna walka o swoje - żeby materiał był nieuszkodzony, zgodny z zamówieniem, poprawnie zamontowany i później serwisowany w razie potrzeby... Wracając do drzwi TT - zdecydowaliśmy się na nie, bo cena WYDAJE SIĘ być do przyjęcia, bo firma, która nam będzie je montować WYDAJE SIĘ godna zaufania. Czytałam oczywiście wszystkie te opinie "tylko nie Greda", czytałam też te pozytywne, 3 znajomych ma te drzwi i nic się nie dzieje, Ty też uważasz, że nie są najgorsze... czas pokaże czy decyzja była słuszna Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts