Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakiej firmy posiadasz lodówko-zamrażarkę ?

Jakiej firmy posiadasz lodówko-zamrażarkę ?  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiej firmy posiadasz lodówko-zamrażarkę ?

Recommended Posts

Mam Boscha - pracuje juz kilka lat i odpukać nie ma problemów. Wcześniej miałem Amikę i juz nie chce widzieć nic z tej firmy. Z doswiadczenia wiem, ze dobre są też Elektrolux, Polar, Whirpool ( chociaz wlaściwie to Polar) i Miele (ale to jest Mercedes)
ja mam Elektroluxa i zdecydowanie polecam

BTW: należy unikać jak ognia sprzętu AGD pochodzącego z firm których nazwa zaczyna się na literę "A" :wink:

Odpukać ja z tymi firmami na A nie mam problemów :wink: :D

Liebherr - wcześniej kupilismy zamrażarkę i byliśmy z niej bardzo zadowoleni więc wybór lodówki był łatwy.

Zresztą jeśli chodzi o lodówki to ta firma chyba przoduje.

(na razie tego w ankiecie nie widać :roll: )

• 4 weeks później...
Elektrolux to naprawdę dobry sprzęt i z reguły w dobrej cenie. Moja lodówka ma co prawda dopiero rok, ale mogę powiedzieć że spisuje się bardzo dobrze. Kupiłem ją za 980 zł w sklepie internetowym, jest pod zabudowę, lodówko-zamrażarka wys. ok. 180 cm. Klasa AAA.

Jak 6 lat temu kupowałem lodówkę wybór padł na Liebhera. Potrzebowałem do zabudowy! w klasie A, z małą dwukomorową zamrażarką i z dwoma agregatami. Wtedy żaden inny nie spełniał tych kryteriów.

Dodatkowo z tego co pamiętam Liebherr specjalizuje się w agregatach.

Liebherr

szukając lodówki zwracałam uwagę na:

1. klasę energetyczną

2. zagospodarowanie przestrzeni wewnątrz

3. wielkość/pojemność i jej stosunek do zużytego prądu

4. głośność pracy

wybrałam Liebherr'a, bo mam zaufanie do marki. Moi rodzice mają taką juz ponad 10 lat i nic sie z nią nie dzieje. Poza tym tylko Liebherr'y mają takie fajowe otwieranie i mi się ogólnie zagospodarowanie wnętrza podoba.

Najlepszą rzeczą przy szukaniu lodówki było uczucie dejavu po otwarciu lodówki Miele zaraz po Liebherr'rze. :lol:

http://www.rtvagd.sklep.pl/pi/53/15961.jpg

tu widać uchwyty, nie trzeba całej lodówki szarpac, gdy się chce otworzyć raz za razem.