Dagne 16.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Zbliżamy się do malowania wnętrz i zainteresowały mnie farby Beckersa. Mają bardzo interesującą gamę kolorów, ale ciekawa jestem jak to wychodzi w rzeczywistości. Czy faktycznie sa matowe, nieścieralne, nieżółknące? Będę bardzo wdzięczna za zdjęcia waszych wnętrz malowanych Beckersem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 18.10.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 My malowaliśmy jedną ścianę w pokoju syna farbą Beckersa w kolorze Strawbeery ( dość jasny, wesoły, czerwony kolor ). Wybrałam akurat tę farbą ze względu na kolor właśnie, bo to jedyna farba gotowa w tak ładnym czerwonym kolorze jaką znalazłam. Efekt jest rewelacyjny. Farba bez porównania lepsza gatunkowo niż Dulux, Nobiles i Dekoral ( miałam okazję wypróbować je wszystkie ). Gdyby nie fakt, że pokój syna był przedostatnim pomieszczeniem do wymalowania w domu napewno zdecydowałabym się na te farby do całego domu. Bardzo dobrze kryje, równiutko się rozprowadza, nie śmierdzi, tworzy piękną matową powłokę, bez żadnych smug, kolor bardzo jednolity. Czy będzie płowiała jeszcze nie wiem, bo malowaliśmy tydzień temu, ale mam nadzieję, że nie, skoro wszystkie inne parametry były OK. Zdjęcie pokoju synka zamieściłam w wątku "skosy w innym kolorze", czy jakoś tak, więc nie będę się powtarzała. Uważam, że Beckers to bardzo dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.10.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Cały dół malowałam jasnoszarym Beckersem. Wybraliśmy półmat. Farba ta wymaga idealnie równej powierzchni bo inaczej widać każde niedogładzenie. Pod katem lekko lśni. Kolor jak kolor, prawie jak biały wygląda.Bardzo wydajna farba. DObrze kryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 18.10.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Podobnie i ja,ale malowalem....caly domek w jednym kolorze....polmat,wanilia,dobierana z pakietu kolorkow.Super farba,jakosc....nie zaluje,calosc na podkladzie Beckersa...zadnego rozcienczania...jakosc i dobra robota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts