AMFI 17.10.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 poszukuję płytydo zabudowy 2 w 1, czyli 2 palniki gazowe (ew. 1 gaz) i 2 (ew. 3) ceramiczne, najlepiej indukcujne, ale niekoniecznie. Póki co znalazłam tylko amicę i gorenie, żadna za bardzo mi sie nie podoba. Może spotkaliście taką płytę innego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 17.10.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Tez potrzebuje plyte gazowo-elektryczna , osobiscie podoba mi sie ta: http://www.kupujemy.pl/md/d/pd4/ph9/41mstvgh/bi.jpg niestety nie ma duzego wyboru , widzialam jeszcze amice ale cos do firmy nie jestem przekonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 23.10.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 podbijam, może jeszcze ktoś znalazł co ciekawego? kaloosa, ja niestety muszę miec max do 60 cm... poza tym chyba wolałabym cała na płycie ceramicznej... chociaz słyszałam oststnio opinię,z e palniki gazowe i płyta ceramiczna to nienajlepsze rozwiąznie - bardzo ciężko wyczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts