Killer_su 23.10.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Rozumiem. Dziękuję za odpowiedzi. Skoro pianiok to beton komórkowy a ja z mężem kłócę się, że chcę budować z porothermu to pomóżcie mi jeszcze ocenić, kto z nas ma rację: ja czy mój mąż. Tzn. co jest lepsze porotherm czy beton komórkowy? Ani Ty, ani mąż. Chociaż z dwojga złego wybrałbym te piankę betonową - przynajmniej ma jakieś zalety czego o pth nie mogę powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ... z dwojga złego wybrałbym te piankę betonową ... j.w. lecz zamiast pianobetonu wybrałbym gazobeton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 23.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ... z dwojga złego wybrałbym te piankę betonową ... j.w. lecz zamiast pianobetonu wybrałbym gazobeton Miałem na myśli piankę betonową jako BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 23.10.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Rozumiem. Dziękuję za odpowiedzi. Skoro pianiok to beton komórkowy a ja z mężem kłócę się, że chcę budować z porothermu to pomóżcie mi jeszcze ocenić, kto z nas ma rację: ja czy mój mąż. Tzn. co jest lepsze porotherm czy beton komórkowy? To żebyście ten spór mieli juz za sobą i żeby nie było przegranych i zwyciesców proponuje wybudować dom z SILIKATÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 23.10.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 To żebyście ten spór mieli juz za sobą i żeby nie było przegranych i zwyciesców proponuje wybudować dom z SILIKATÓW No co Ty, z silikatów to się obory buduje (i śmietniki też można) pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 23.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 ... z dwojga złego wybrałbym te piankę betonową ... j.w. lecz zamiast pianobetonu wybrałbym gazobeton Miałem na myśli piankę betonową jako BK Mówicie o suporeksie, prawda? No tfu, jitong miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 23.10.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No co Ty, z silikatów to się obory buduje (i śmietniki też można) pozdrawiam TINEK No tak teraz z SILKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 24.10.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ... z dwojga złego wybrałbym te piankę betonową ... j.w. lecz zamiast pianobetonu wybrałbym gazobeton Miałem na myśli piankę betonową jako BK Mówicie o suporeksie, prawda? No tfu, jitong miałem na myśli. yyyytongiii i inne solbety, czy h+h też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts