Maciek ww 13.10.2003 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Witam serdecznie! Szukam ekipy, ktora moglaby jeszcze w tym roku (przewidywany start 22.10) zajac sie zrobieniem fundamentow, scian piwnicy i zalaniem stropu (tzw. stan zero). Jesli znacie kogos godnego polecenia prosze o namiary! Poprzednia ekipa przewidywana do tych robot odeszla w niebyt... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 15.10.2003 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Witam serdecznie! Szukam ekipy, ktora moglaby jeszcze w tym roku (przewidywany start 22.10) zajac sie zrobieniem fundamentow, scian piwnicy i zalaniem stropu (tzw. stan zero). Jesli znacie kogos godnego polecenia prosze o namiary! Poprzednia ekipa przewidywana do tych robot odeszla w niebyt... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotruspan2000 30.10.2003 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Maciek znalazles?ja szukam ekipy do okolic Leszna. Zaczynamy za tydzien!!! wiec czasu mam malo.moze u ciebie juz koncza?pozdrPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 31.10.2003 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Nie! nie zacząłem! Zdecydowałem ,że nie będe ryzykował teraz i zaczekam do wiosny! deszcze, mrozy itd... Ekipe znalazłem ale teraz mają full roboty, więc jednak na wiosnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts