ewasuw 17.10.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 mój mąż się uparł, że chce w naszej łazience przy sypialni wannę prostokatną o wymiarach 170x110 przecież to prawie basen a łazienka ma tylko 7m2 czy ktoś może ma taką wannę w łazience, może nie wyglada źle i to ja się czepiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 17.10.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ja mam taka dużą wannę wygląda bardzo ladnie ale rzeczywiście jest strasznie duża tylko,że ja nie mialam innego wyjścia tylko o takich rozmariach mogłam kupićhttp://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/59225/160356/00000014.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasuw 17.10.2008 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dzięki za zdjęcie, wanna wygląda bardzo ładniea jaką dużą macie łazienkę? mój mąż chce taką wannę bo jest trochę "dużym" facetem i zawsze narzeka że jak się kąpie to woda wylewa się z wanny i cała łazienka jest mokra - dlatego ta duża wanna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 17.10.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No dobrze a czy Ty tez jestes duzym facetem? Bo jesli nie to w takiej wannie bedziesz sie obsuwala i topila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.10.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 mój mąż chce taką wannę bo jest trochę "dużym" facetem i zawsze narzeka że jak się kąpie to woda wylewa się z wanny i cała łazienka jest mokra - dlatego ta duża wanna... Ale to jest raczej problem głębokości wanny a nie szerokości jak kupi szeroką ale płytką to i tak mu się będzie wylewało. Niech zwróci na to uwagę. No dobrze a czy Ty tez jestes duzym facetem? Bo jesli nie to w takiej wannie bedziesz sie obsuwala i topila. Bez przesady, nie musi sobie lać do pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 17.10.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dzięki za zdjęcie, wanna wygląda bardzo ładnie a jaką dużą macie łazienkę? mój mąż chce taką wannę bo jest trochę "dużym" facetem i zawsze narzeka że jak się kąpie to woda wylewa się z wanny i cała łazienka jest mokra - dlatego ta duża wanna... lazienka jest większa od twojej ma 10 m no i ja mam wnękę na wannę to pasuje. Wanna jest naprawdę duża nie widac na zdjęciu ale jest OGROMNA jeżeli nie masz na nią wnęki to radzę sie zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fryta1981 18.10.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Najlepszym sposobem na sprawdzenie czy wanna jest ok jest po prostu przetestowanie jej w sklepie (trzeba do niej po prostu wejść i się położyć). Mojemu mężowi też się zawsze marzyła taka duża, a jak do niej wszedł to okazała się bardzo niewygodna Aha, no i jeszcze jedna sprawa. Przy takiej dużej wannie rachunki za wodę też są duuużo większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 18.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 to zdjecie powyzej,wanna ze skosem...tak sie zapytam-mysje sie w niej wygodnie,czy na kleczkach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 19.10.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A My se kupiliśmy taką - wymiary 180/115 obecnie czeka na zabudowę, więc zdjęć RealPhoto wysłać nie mogę. Pozdrawiam http://www.riho.nl/cwng_riho/admin/MijnDocumenten/producten/baden/sobek.jpg Zaznaczam też że o mnie też można powiedzieć kawał chłopa, a wanna to już sprężyna tj trochę mniejszej połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 19.10.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 CoolaTT, ta wasza wanna to nie przypadkiem Sobiek??? Tez sie nad nia zastanawiałam, ale jednak stwierdzilismy ze chyba troche za duzo miejsca zajmie... Mam nadzieje, ze po zamontowaniu wrzucicie zdjecia do dziennika. Moze jednak zmienimy zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 19.10.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ta wanna to faktycznie Sobek firmy Riho. Zamontowana będzie prawdopodobnie w tym lub przyszłym tygodniu. Więc zdjęcia poiwinny być. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioczek 19.10.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 mój mąż się uparł, że chce w naszej łazience przy sypialni wannę prostokatną o wymiarach 170x110 przecież to prawie basen a łazienka ma tylko 7m2 może Ciebie pocieszę, że mój mąż się uparł i na zabudowę czeka wanna 200*90 Stojąc w garażu wygląda potężnie, mam nadzieję że w naszej łazience zginie. Łazienka ma 23m2 ale liczne skosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 19.10.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ja będę miała łazienkę prawie 7m. i wannę 170x75 ale + prysznic , kibelek i umywalka na wizualce wszystko wygląda ok. wszystko zależy co tam jeszcze w tej łazience będziesz miała, jesli to pomieszczenie "kapielowe" z wc to powinno być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 19.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 to zdjecie powyzej,wanna ze skosem...tak sie zapytam-mysje sie w niej wygodnie,czy na kleczkach???? skok kawałek ,źle widać na zdjęciu można stać nawet jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 19.10.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 A My se kupiliśmy taką - wymiary 180/115 obecnie czeka na zabudowę, więc zdjęć RealPhoto wysłać nie mogę. Pozdrawiam http://www.riho.nl/cwng_riho/admin/MijnDocumenten/producten/baden/sobek.jpg Zaznaczam też że o mnie też można powiedzieć kawał chłopa, a wanna to już sprężyna tj trochę mniejszej połowy to wanna ta sama co u mnie na zdjęciu powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 20.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 A zastanawialiście się ile wody trzeba nalewać do takiej wanny (zwłaszcza jak ma się szambo)? Mój znajomy kilka lat temu zamontował sobie taką wannę-basen i do tej pory dwa razy się w niej wykąpali z żoną własńie ze względu na ogromne ilości wody, jakie trzeba zużyc, zęby ise w takim czymś wykąpać i naprawdę wykorzystać możliwości tej wanny. Diziś przeklina tę wannę. Fakt, wygląda fajnie, ale stoi praktycznie bezużyteczna, a rodzina i tak korzysta z prysznica na piętrze, bo szybciej i wygodniej. Przecież nie będzie się pluskać mając zanurzone jedynie pośladki. I nie chodzi nawet o kwestie ekonomiczne czy ekologiczne, ale nawet czas, jak trzeba poświęcić, zeby taką kąpiel przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 20.10.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 mój mąż się uparł, że chce w naszej łazience przy sypialni wannę prostokatną o wymiarach 170x110 przecież to prawie basen a łazienka ma tylko 7m2 czy ktoś może ma taką wannę w łazience, może nie wyglada źle i to ja się czepiam... Mamy większą i wcale nie jest za duża Ciesz się, bo będzie Wam wygodnie o ile : - nie przerażają Cię rachunki za wodę - warto spojrzeć wcześniej na pojemność i porównać modele - dom jest podłączony do kanalizacji Jeśli chodzi o wygląd, to wszystko zależy od dobrego zaprojektowania łazienki. Można mieć ładną i wygodną 7 metrową i zagracony kilkunastometrowy pokój kąpielowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 22.10.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A ja narzekam na swoją długa (170) wannę.Jestem raczej krótka i nie mogę się wygodnie w niej wyłożyć,bo tonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 22.10.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 bo to jeszcze zależy, jak jest wyprofilowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 22.10.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 No właśnie.Moja jest prosta,jak trumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts