piu 22.10.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 No właśnie.Moja jest prosta,jak trumna Taka najładniej wygląda ( prostota i elegancja), ale jest najmniej wygodna niestety. Może uda się dobrać oparcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 22.10.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 no właśnie, ale to działa niestety w dwie strony. ja mam dość krótką wannę (150) z własnego wyboru, ale niestety nie zwróciłam uwagi, że jest ona dość mocno wyprofilowana po OBU stronach - co strasznie zmniejsza jej pojemność i możliwość wygodnego wyciągnięcia się... gdyby ten drugi koniec był prosty, byłoby OK. a tak to będę pół-leżeć, pół-siedzieć i sobie w brodę pluć... i to z własnej winy, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts