angelhod 17.10.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 witam jakie macie pomysly na zrobienie wjazdu z ulicy? myslalem nad kostka.... ale zastanawiam sie moze nad wylewka... a wylewka to jak gruba i z jakiego materialu powinna byc.... w sumie zalezy mi na kosztach i czasie wykonania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.10.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 jakie macie pomysly na zrobienie wjazdu z ulicy? Ja nie mam, ale na pewno ma właściciel drogi z której chcesz ten wjazd zrobić i przypuszczam, że jest to gmina. Zanim zaczniesz planowac wypadałoby ich zapytać. Z czego? I czy w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelhod 17.10.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 eee wjazd jest .... z tym ze juz niezla ruina......... pokruszony itp.... nawet gdyby nie bylo to mnie malo by interesowalo co o tym sadzi w tym wypadku powiat...... no chyba ze chcieli by mi go wykonac na swoj koszt... jesli nie to zdanie ich mnie nie interesi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.10.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 nawet gdyby nie bylo to mnie malo by interesowalo co o tym sadzi w tym wypadku powiat...... no chyba ze chcieli by mi go wykonac na swoj koszt... jesli nie to zdanie ich mnie nie interesi.... No nie wiem. Pogadaj sobie z ludźmi co się wykosztowali i zrobili bez pozwolenia i projektu, a teraz mają zasądzoną samowolę i rozbiórkę. Powiem tak. Wolna wola, ale żebyś potem nie mówił, że nie wiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelhod 17.10.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dzieki za zainteresowanie..... ale nie to bylo moim pytaniem nie chce byc zle zrozumiany ani byc niegrzeczny.... ale ja rozumiem na co sobie moge pozwolic "na swoim terenie" a na co nie a jak ktos woli piegac bez sensu do urzednikow i sie pytac czy moze noge postawic na swojej posesji czy nie to jego sprawa.... u mnie jest proste rozwiazanie.... chce tani i szybko wjazd zrobic i nic wiecej.... i zaden urzednik nie ma najmniejszego prawa sie krzywo na to patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelhod 17.10.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 kurcze dzis myslalem ze najprostszym i najtanszym rozwiazaniem bedzie wylewka... ale cos juz mi sie tak nie wydaje..... szczegolnie ze za kostke chcialem sam sie zlapac i sie nauczyc ukladac... a metrow duzo nie mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts