Pawek budowniczy 17.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Witam czy ktos uzytkuje taki kociolek gazowy?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommasti 17.10.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 a juz kupiony?ja tez sie zastanawiam nad nim, ale bardziej mysle, ze wzgledu na cene (jakies 1100 euro) o CGB-K-24 dwufunkcyjny, ma on w sobie malutki zasobnik umozliwiajacy "ciepły start" ciepłej wody, więc teoretycznie nie odczuwa sie roznicy w stosunku do jednofunkcyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekzz 07.12.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Ja mam go zainstalowany od tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkol 09.12.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 witam, ja tez od niedawna podłączyłem cgs 24/200.Nie ma doswiadczen z innymi piecami, jak na razie na +: zwarta konstrukcja, dobry regulator, moim zdaniem solidnie wykonany.na -: jest niski i radziłbym podbudowe lub dokupienie stojaka, brak w standardzie zabudowy boków za piecem, nie steruje zewnętrzną pompą cyrkulacyjną w układzie godzinowym. Za pierwdzy miesiąc z wygrzewaniem jastrychu 10dni (skróciłem z 14tu dni) wypalił mi 255m3 za 498zł PozdrawiamArtur K. z okolic Wieliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts