przyby 17.10.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 witam czy ktos z Was mial taki problem ze z jego okapu wydobywal sie b.przykry zapach ,komin wentylacyjny byl czysty wiec nie wiem skad ten sm....d,moze to jakies filtry w tym okapie ?b.prosze o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przyby 18.10.2008 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 podbijam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 20.10.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 napisz coś więcej.Jak okap jest podłączony.Czy w tym kominie jest tylko jeden pion - dla okapuCzym mniej więcej śmierdzi z tego okapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przyby 20.10.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dzieki za odzew,jest to typowy okap firmy focus jest bezposrednio podlaczony do komina wentylacyjnego i nic pozatym do tego komina nie jest podlaczone,a smierdzi jakby bagnem i nie wiem skad ten zapach tyle tylko ze w zaleznosci od pogody raz smierdzi raz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 20.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Sądzę, że to nie ma nic wspólnego z okapem.Po prostu przy pewnych kierunkach wiatru powstaje ciąg wsteczny i wciąga Ci smrodki z wywiewki pionu kanalizacyjnego - widocznie jest niedaleko wylotu przewodu wentylacyjnego z okapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przyby 21.10.2008 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 czyli co?podwyzszyc komin wentylacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 21.10.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 czyli co?podwyzszyc komin wentylacyjnya czy gdzieś przy tym kominie masz wyprowadzone odpowietrzenie kanalizy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przyby 21.10.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 raczej nie jest po przeciwnej stronie dachu,a wentylacyjny mam troche ponizej poziomu szczytu,moze dlatego ten smrodek wdmuchiwac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jax 21.10.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 moze spróbuj nad okapem, na rurze, zamontować taka zapadke która sie zamyka jak okap nie działa (nie znam fachowej nazwy). Ja u siebie miałem ja w standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 21.10.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Klapa zwrotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przyby 21.10.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 ja tez cos takiego mam w standardzie ale nadal to nic nie daje,sam juz nie wiem co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przyby 25.10.2008 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 to czy moze ktos jeszcze mial taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts