M3 17.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Witam. Poszukuję inspiracji i bardzo proszę o zdjęcia pokojów na poddaszu ze skosami pomalowanymi na inny kolor niż pozostałe ściany. Szczególnie interesują mnie pokoje dziecięce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 18.10.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Pokój mojego synka, świeżo po malowaniu, zdjęcie zrobione jeszcze przed położeniem paneli i dość kiepskiej jakości, bo zrobione komórką, ale mam nadzieję, że coś widać Paski na ściance kolankowej malowałam własnoręcznie http://images28.fotosik.pl/286/a26390ff95605bfamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 18.10.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Annja dzięki. Bardzo ładny odcień niebieskiego! Czy możesz napisać jaka to farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.10.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 U nas skosy są o kilka tonów jaśniejsze niż ściany. Nam się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damarel 18.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 A ja mam na skosie tapetę w sypialni, kolorami skomponowana z pozostałymi ścianami.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 19.10.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Annja dzięki. Bardzo ładny odcień niebieskiego! Czy możesz napisać jaka to farba? Niebieski - to morska bryza Dekorala Czerwony - to Beckers kolor strawbeery, w rzeczywistości ciut jaśniejszy i bardziej żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 19.10.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 U nas skosy są o kilka tonów jaśniejsze niż ściany. Nam się podobają Takie rozwiązanie planowałam w sypialni, u dzieci myślałam o połączeniu 2 różnych kolorów ale chyba się nie odważę i też zrobię skosy o parę tonów jasniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.10.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Annja odważnie To ściany się maluje przed położeniem paneli??? (Ja dopiero więźbę robię, więc proszę wybaczyć dyletanctwo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 24.10.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Annja odważnie To ściany się maluje przed położeniem paneli??? (Ja dopiero więźbę robię, więc proszę wybaczyć dyletanctwo ) Wprawdzie nie wiem co mówią na ten temat poradniki dla malarzy pokojowych ale nam wydawało się to logiczne - przy malowaniu można pochlapać podłogę, poza tym układanie paneli to "czysta robota" więc nie może w żaden sposób zaszkodzić ścianom A wracając do ścian, to synuś był zachwycony efektem końcowym, a o to w tym wszystkim chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 24.10.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 My też malujemy przed panelami. A na 2 kolory jednak się nie zdecydowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts