magda26 18.10.2008 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Mam długą i dosyć wąską kuchnię, chciałabym urządzić ją w oryginalnym stylu, najbardziej pasują mi ciemne meble, proszę o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 22.10.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 hahaha moja ma 6metrow na 3 czyli taka sama jak twoja podejzewam mazy mi sie z mebli ustawienie takiego nie zamknietego kwadratu i zrobienie odzielnej kuchni i jadalni w jadalni meble ratanowe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda26 29.10.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Heh widzę, że mnie świetnie rozumiesz taka kuchnia jest ciężka do urządzenia, a jak ty zrobiłeś swoją ? masz może jakiś projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts