Zukow 18.10.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 od 2 tygodni moja roczna córeczka robi kupki 5-10 minut po każdym posiłku - takie strasznie brzydko "pachnące" i zielonkawe o konsystencji sraczki. Wcześniej robiła normalne czasami miała nawet zatwardzenia. Żadnej infekcji nie przechodziła w każdym razie nic nie zauważyliśmy. Na początku dawaliśmy Lakcid nic nie pomagał teraz Nifuroksazyd pomógł pierwszego dnia ale w następne już było po staremu choć choć robi tylko 2 dziennie. Jakaś porada?sugestia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 18.10.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 A czemu to porady szukasz na forum budowlanym?Idz do lekarza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 18.10.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 zmieniliście mleko/kaszkę/wodę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.10.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 hmm....a moze tak do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.10.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Lekarz jest najlepszy. Byc może to jakaś bakteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 22.10.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Czy naprawdę myślicie, że nie byliśmy u lekarza? Mleka nie zmienialiśmy choć się do tego przymierzaliśmy. Mocz w porządku,w kale też ok, dodatkowo robaków czy innego tałatajstwa też nie stwierdzono. teraz wymyśliła (pani doktor) posiew z kupki. my ze swojej strony robimy przegląd bakterii jelitowych - okazuje się ,że co firma to inne bakterie - pewnie skończy się na tym, że będziemy dawać po kolei aby miała wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 22.10.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A czemu to porady szukasz na forum budowlanym? Idz do lekarza!!! Czy w Dziale Porad Życiowych widziałaś dużo spraw związanych z budownictwem? Może jedynie: co dać na parapetówkę? czy z budownictwem jest związane: Jak zrobić córeczkę? Kapcie dla gości Co się komu śni...? Czym wyczyścić sofę? Myślę, że wśród Forumowiczów znajdę życzliwych, którzy mi udziela Porady zwłaszcza, że jestem w dziale Porad Życiowych a nie w Wymianie Doświadczeń czy w Grupach Budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 23.10.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Z moim synkiem (1,5 roku) co jakiś czas też mam taki problem. Lekarz twierdził, że Bebilon ma to do siebie, że robi się po nim czasem "brzydkie" kupy. Lacid też nie specjalnie pomagał. Ostatni podawałam mu Acidolac i jest zdecydowanie lepiej. Dopóki nie ma w kupach śluzu nie ma co panikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Moja córcia ma już ponad 12 lat, ale pamiętam jak robiła takie właśnie kupy i wszyscy szukali winy we mnie. Karmiłam piersią, więc pewnie sie obżeram ostrymi produktami. Lekarz sugerował, że mi odbiło po porodzie i udziela się dziecku. Wreszcie jak córka osr.ła lekarza od stóp do głów na zielono, wszyscy uwierzyli, że coś sie dzieje. Zrobili specjalistyczne badania. Okazało się, że jest prosto mówiąc alergikiem pokarmowym. Była uczulona na prawie wszystko (w tym laktozę, czyli cukier zawarty takze w moim mleku - karmiąc piersią szkodziłam jej). dzięki temu, że w porę zostało to wykryte i surowo przestrzegałam diety, córtek dziś je co "mu" sie podoba i jest pod tym wzgkędem "zdrowy".Moja rada: idź do alergologa. Dziecięcego oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 08.11.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Też mi się wydaje to prawdopodobne, niestety przerabialiśmy Przypomnij sobie co nowego wprowadziłaś, i niekoniecznie te 2 tyg, wcześniej, na początku uczulenie mogło być niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 08.11.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 u mojego syna takie kupki związane były ze skazą białkową- wykryta w 2 miesiącu jego życia(póki karmiłam piersią było okey) przez 2 lata od wykrycia skazy pił mleko prosobe (sojowe) dzisiaj syn ma 16 lat i je wszystkopzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts