mirzaw 27.03.2002 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 Czy ktoś z was doradzi jakie drewno na podłogę i schody.Znudziła mi się sosna i w nowym - budowanym - domu chcę jakieś inne deski. Gdzieś znalazłem namiary na drewno Buk parzony - jakie ono jest. Wiem że tanie 35 zł/m2 ale może macie inne doświadczenia.MirZaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dlugi 28.03.2002 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Info od parkieciarza - buka nie nalezy klasc na podloge na gruncie - strasznie ciagnie wilgoc i chodza wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 28.03.2002 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Dzięki DlubiU nie podłoga ma taką konstrukcję (ta z parteru bez piwnic):ziemia, beton B20 10cm, folia pvc, folia alu, steropian 10 cm (na zakładkę 2*5cm), beton B15 - 5cm i na to dopiero legary i deski.Co o tym sądzisz ?Mirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts