Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Ady i Mikolaja

mikiada

Recommended Posts

po przemyśleniach i przeczytaniu Waszych rad - wiatrołap będzie pomalowany na ciemny szary kolor, drzwi będą wyklejone jakąs fototapetą coś śmiesznego - ruchome schody, wnętrze szafy (idealnie oddałyby klimat).. jeszcze coś znajdę. Na razie p.Tomek musi je wykończyć - dać ramkę, uchwyt i schować zawiasy.

Czasami nad ranem kładę twixy do naszego łóżka i już nie ma wtedy miejsca dla mnie:( dlatego zamawiamy łóżko do sypialni. Będzie trochę banalnie - białe tapicerowane:

lozko.jpg?gl=PL

czy cena 1900zł za łóżko 180 z materacem nośnym (cokolwiek to znaczy) to cena ok? trochę w ciemno kupuję, nie widziałam tego łóżka a po ostatnich wpadkach waham się.. materiał ekoskóra

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 123
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

buuuu i dopadła mnie mega dolina.. wróciłam ze spaceru z twixami z myślami "sprzedajmy ten dom bo już nic mnie nie cieszy":( każdy zakup ostatnio jest nieudany

chyba wyleczę się z zakupów internetowych:( łóżko jest hmmmmm... właściwie nie wiem co mnie pokusiło, chyba nic mi się w nim nie podoba i nie wiem czy je polubię - ekoskóra wygląda jak papier:(, jest ogromne jak lotnisko i za niskie:(, materac samonośny.. już teraz wiem co to jest i nigdy więcej go ne zakupię, szczerze to już był dla mnie podejrzany bo jak pytałam o cenę bez materaca to okazało się ze kosztuje 250zł, a najgorsze ze na dole materaca

jest stelaz drewniany ktory laczy sie z bokami i nie wiem jak bede zakladac przescieradlo

musze kupic teraz kołdrę i pościel i juz sie boje.. na razie mam dotychczasową 160cm i wygląa lichutko na tym łóżku

• 4 months później...