mikiada 28.11.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 po przemyśleniach i przeczytaniu Waszych rad - wiatrołap będzie pomalowany na ciemny szary kolor, drzwi będą wyklejone jakąs fototapetą coś śmiesznego - ruchome schody, wnętrze szafy (idealnie oddałyby klimat).. jeszcze coś znajdę. Na razie p.Tomek musi je wykończyć - dać ramkę, uchwyt i schować zawiasy. Czasami nad ranem kładę twixy do naszego łóżka i już nie ma wtedy miejsca dla mnie:( dlatego zamawiamy łóżko do sypialni. Będzie trochę banalnie - białe tapicerowane: czy cena 1900zł za łóżko 180 z materacem nośnym (cokolwiek to znaczy) to cena ok? trochę w ciemno kupuję, nie widziałam tego łóżka a po ostatnich wpadkach waham się.. materiał ekoskóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 11.12.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 buuuu i dopadła mnie mega dolina.. wróciłam ze spaceru z twixami z myślami "sprzedajmy ten dom bo już nic mnie nie cieszy":( każdy zakup ostatnio jest nieudanychyba wyleczę się z zakupów internetowych:( łóżko jest hmmmmm... właściwie nie wiem co mnie pokusiło, chyba nic mi się w nim nie podoba i nie wiem czy je polubię - ekoskóra wygląda jak papier:(, jest ogromne jak lotnisko i za niskie:(, materac samonośny.. już teraz wiem co to jest i nigdy więcej go ne zakupię, szczerze to już był dla mnie podejrzany bo jak pytałam o cenę bez materaca to okazało się ze kosztuje 250zł, a najgorsze ze na dole materaca jest stelaz drewniany ktory laczy sie z bokami i nie wiem jak bede zakladac przescieradlo musze kupic teraz kołdrę i pościel i juz sie boje.. na razie mam dotychczasową 160cm i wygląa lichutko na tym łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 11.12.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 ach gdyby to było możliwe... łóżko było do samodzielnego montażu:( i jest zmontowane:( takiego chyba mi nie przyjmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex475 16.04.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Mikado powiedz mi proszę jakiej firmy jest twoja lampa nad lustrem w łazience? Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts