aga_k1978 18.10.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 chcę w oknach zawiesić zazdroski...możliwe jest to za pomocą haczyków które trzeba przykleić do okna, na które zahacza się pręcik....mam piękne drewniane okna i nie chcę do nich nic przyklejać (ani przykręcać). Czy znacie inne sposoby montażu takich prętów do zazdroski? Możecie polecić jakis produkt? Moża jakieś haczyki ...coś tak jak mocuje się rolety do okien...jakaś bezinwazyjna metoda Z góry dziekuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 18.10.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Pozostają "przyssawki", ani to ładne, ani praktyczne. No chyba, że wytworzysz odpowiednie pole siłowe, które utrzyma zazdrostki w powietrzu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts