Ew-ka 18.10.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 córa uparla sie na MacBooka ....do tej pory wszyscy pracowalismy na Toshibie -czy ktoś pracuje albo zna opinie o MacBooku ...byłabym wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 18.10.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.10.2008 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Drogi. cha cha ...to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Miałam kiedyś laptopka Mac. Genialne urządzenie, absolutnie niezawodne, szybkie i w ogóle. Nie istnieje tam takie pojęcie jak "komputer się zawiesił". To jest inny świat komputerów - o niebo lepszy.Gdyby było mnie stać, natychmiast kupiłabym sobie komputer Mac.Nie będziesz żałowała, jeśli jej kupisz, Ewcia.Pamiętać trzeba o jednym: wszelki grzebania przy systemie operacyjnym są zabronione. Jeśli zacznie się tam usuwać jakieś "niepotrzebne" foldery, przesuwać je między różnymi lokalizacjami na dysku, doinstalowywać jakieś "genialne" dodatki - klapa. Komputer zaniemówi.MacIntoshe mają to do sibie, że ich konfiguracja jest sztywna i nie wolno jej naruszać. Ale gorąco polecam, wspaniałe komputery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.10.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 depesia- buziaki ogromniaste musiałabyś zobaczyć mine Kaśki jak jej czytałam Twoja opinię uchachana po pachy - wciąż powtarzała ...widzisz ,widzisz mówiłam Ci ,że to super komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Zawszeć to miło, że ktoś mojego gadania chce słuchać czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.10.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 córa uparla sie na MacBooka ....do tej pory wszyscy pracowalismy na Toshibie -czy ktoś pracuje albo zna opinie o MacBooku ...byłabym wdzieczna Ew-ka, najwazniejsze pytanie to do czego ma byc ten notebook. Czy bedzie uzywany tylko standardowo (internet, podstawowe aplikacje), czy tez oczekiwania sa duzo wyzsze (grafika, opcja tabletu, dluga praca outdoor), ewentualna wspolpraca w domowej czy innej sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.10.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 córa uparla sie na MacBooka ....do tej pory wszyscy pracowalismy na Toshibie -czy ktoś pracuje albo zna opinie o MacBooku ...byłabym wdzieczna Ew-ka, najwazniejsze pytanie to do czego ma byc ten notebook. Czy bedzie uzywany tylko standardowo (internet, podstawowe aplikacje), czy tez oczekiwania sa duzo wyzsze (grafika, opcja tabletu, dluga praca outdoor), ewentualna wspolpraca w domowej czy innej sieci. oprocz w/w ..... mowi ,że do obrobki zdjec ,segregowania muzyki i inn.... nie mam wyjscia - trzeba kupic nowy laptop i teraz ma być Mac .... obawialam sie tylko ,że skomplikuje nam troche zycie ale opinie ( czytalam w necie) sa dosc dobre i chyba nie mam argumentow -dzieki ...szkoda tylko ,ze nikt nie wpisal zlych opini a moze ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 19.10.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Jak Mac się trzymał RISC-owych procków ,to to był inny świat. Zadrogi,dedykowane (czytaj: niewspółmiernie drogie) części. Herbatka się wyleje i po ptokach. Myślę że córunia kieruje się szpanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.10.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 oprocz w/w ..... mowi ,że do obrobki zdjec ,segregowania muzyki i inn.... nie mam wyjscia - trzeba kupic nowy laptop i teraz ma być Mac .... obawialam sie tylko ,że skomplikuje nam troche zycie ale opinie ( czytalam w necie) sa dosc dobre i chyba nie mam argumentow -dzieki ...szkoda tylko ,ze nikt nie wpisal zlych opini a moze ich nie ma Ew-ka, swoje notebooki glownie wykorzystuje (zawodowo) do obrobki fotografii (i to bardz "ciezkich" wagowo zdjec), grafik, digital painting ale rowniez dosyc intensywnie korzystam z roznych aplikacji obliczeniowych i zupelnie rozrywkowo czyli muzycznie i filmowo Tylko przez chwile milam pomysl na Mac'a, ale zaden nie spelnil moich oczkiwan korelacji ceny do wydajnosci i design'u Jedynie system operacyjny maja lepszy, niz ta moja Vista Ultimate, ale jakos do niej przywyklam. Natomiast cala resze, czyli sprawnosc pracy, szybkosc rakcji, funkcjonalnosc i wrazenie estetyczne (co bardzo subiektywne mam jakby lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.11.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Mam białego MacBooka, wcześniej miałam tzw. lampkę - iMaca. jestem bardzo zadowolona. Nie wykorzystuję go zawodowo, ale poza zwykłe surfowanie po necie też wykraczam Dla edukacji są w iSpotach 10 % zniżki, a i jakieś wyprzedaże teraz widzialam Trochę czasu już minęło- jaka decyzja Ew-ko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.11.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Mam białego MacBooka, wcześniej miałam tzw. lampkę - iMaca. jestem bardzo zadowolona. Nie wykorzystuję go zawodowo, ale poza zwykłe surfowanie po necie też wykraczam Dla edukacji są w iSpotach 10 % zniżki, a i jakieś wyprzedaże teraz widzialam Trochę czasu już minęło- jaka decyzja Ew-ko? jakie ? jest i to biały Kaska zadowolona-bardzo ,chociaz ja go jeszcze na oczy nie widziałam ....zobaczymy ,ale mam nadzieję ze decyzja zostala podjeta słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.11.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 jakie ? jest i to biały Kaska zadowolona-bardzo ,chociaz ja go jeszcze na oczy nie widziałam ....zobaczymy ,ale mam nadzieję ze decyzja zostala podjeta słusznie Wchodzą nowsze modele Macbookow i tez poprzedniej edycjisprzedają kilkset złotych taniej. U nas w gdańskim iSpocie widziałam. Super, że decyzja już za Wami. Teraz tylko "odkrywać" tę nową maszynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ewka, popieram decyzję córki:) Mac to inny swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.11.2008 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ewka, popieram decyzję córki:) Mac to inny swiat czesc Agnes Kaska tez mi to mówi -ostatnio pracowała na mojej Toshiba i okrutnie psioczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts