KonradJot 18.10.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Witam zostało mi trochę tynku akrylowego firmy KABE. 5 opakowań po 25 kg , kolor wg palety Kabe K 10130(ni to krem ,ani brzoskwinia jasna) dodatkowo mam jeszcze jedno wiaderko 10 litrowe gruntu w kolorze do tego.Wg mnie powinno starczyć na otynkowanie garażu wolnostojącego . Sprzedam po taniości. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 26.10.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Witam zostało mi trochę tynku akrylowego firmy KABE. 5 opakowań po 25 kg , kolor wg palety Kabe K 10130(ni to krem ,ani brzoskwinia jasna) dodatkowo mam jeszcze jedno wiaderko 10 litrowe gruntu w kolorze do tego.Wg mnie powinno starczyć na otynkowanie garażu wolnostojącego . Sprzedam po taniości. Konrad podnoszę wyżej, nadal aktualne. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.11.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Witam zostało mi trochę tynku akrylowego firmy KABE. 5 opakowań po 25 kg , kolor wg palety Kabe K 10130(ni to krem ,ani brzoskwinia jasna) dodatkowo mam jeszcze jedno wiaderko 10 litrowe gruntu w kolorze do tego.Wg mnie powinno starczyć na otynkowanie garażu wolnostojącego . Sprzedam po taniości. Konrad do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts