PietrekG 13.10.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Klopot mam wielki!!!! Zamowilem 12m3 drewna na wizbe dachowa na Mazurach, zamowienie przyjeli dwa tygodnie temu, dostawa na 15.10 na budowe. Dzwonie dzisiaj sprawdzic czy pamietaja a oni ze klopot bo strasznie dlugie i grube kawaly drewna potrzebuje i oni nie moga takich znalezc. I nie zadzwonili bo mysleli, ze znajda Swoja droga ja tez nie zadzwonilem wczesniej sprawdzic czy wszystko ok Klopot Wielki!!! Mam juz dekarzy umowionych a drewna proawdopodobnie nie bedzie!!! Wiem, ze to slobo realne zeby znalezc drewno w dwa dni ale moze znacie jakies miejsce, tartak, czy cos co mogloby miec teraz drewno w miare od reki. Bede bardzo wdzieczny za wszelka pomoc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2003 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Jutro dam Ci telefon do tartaku, ktory skutecznie zalatwie takie alarmy. Ma dobre drewno i nie jest drogi. Teraz nie mam numeru bo notes zostawilem w pracy.Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Witamja jestem z Olsztyna i tam jest drogie drewno ale sam sprowadzam z Kurpiow/30% taniej niż w Olsztyn/ jeżeli jestes zainteresowany skontaktuj sie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 13.10.2003 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Co znaczy drogie ? Ile za m sześć. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 14.10.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Firma (w której pracuje) ma kontakt z firmą,która posiada dużo drewna ,może pomogą.Tel.7729658 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2003 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Tak jak obiecalem daje ci numerek 0-602 585 995Tartak w Wegrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts