savanna12 19.10.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 19.10.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam Mam pytanie .od 1,5 tygodnia mam dach i ostatnio zauważyła ze sa takie kropki (nie liczne )na foli tak jak by krople deszczu na foli .Czy to normalne?Nie sa równolegle rozłozone .czy to normalne ? Ad czerwone. Może namalować równoległe linie, to skropli się para wodna na folii w sposób zorganizowany nie jakoś samowolnie bez porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savanna12 19.10.2008 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam Mam pytanie .od 1,5 tygodnia mam dach i ostatnio zauważyła ze sa takie kropki (nie liczne )na foli tak jak by krople deszczu na foli .Czy to normalne?Nie sa równolegle rozłozone .czy to normalne ? Ad czerwone. Może namalować równoległe linie, to skropli się para wodna na folii w sposób zorganizowany nie jakoś samowolnie bez porządku Jej przepraszam jakoś tak dziwnie napisałam .Chodziło mi o to że -ze te plamki sa tylko w niektórych miejscach..przepraszam Beton mozesz napisac jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 19.10.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Najprawdopodobniej sa to kropki od oleju powstałe podczas cięcia piłą łat przez cieślę. Tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek-10 19.10.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Pewnie ślady po pile jak była docinana więźba (krople oleju)Radeq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 19.10.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam Mam pytanie .od 1,5 tygodnia mam dach i ostatnio zauważyła ze sa takie kropki (nie liczne )na foli tak jak by krople deszczu na foli .Czy to normalne?Nie sa równolegle rozłozone .czy to normalne ? Cześć jeżeli mowa o pojedynczych kropkach rozrzuconych po foli w różnych miejscach i wyglądają jakby folia zamokła ? To normalne, u mnie też takowe pojawily się, zachodziłem w głowę coż to takiego? A były to krople żywicy które ściekając z więźby akurat wpadły na folię Nic strasznego - normalka - folia przeżyje i Ty również. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts