JACUŚ1719504074 19.10.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam wszystkich serdecznie. Buduje dom o powierzchni 180m uzytkowej plus pawilon handlowy o powierzchni 85m (jedna bryła). Jestem na etapie wyboru pieca na eko-groszek, instalator ktory ma wykonac instalacje, polecił mi piec ALTECH seriaTYTAN o mocy 25 Kw.Czy ktos z państwa zna ten piec, i ewentualnie mogłby podzielic sie swoja opinia.Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 24.10.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 CZY NAPRAWDE, NIKT NIE MA ZAINSTALOWANEGO TEGO TYPU PIECA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.10.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Obejrzałem sobie to "cudo" (Tadmar się kłania) i wolałbym Elektrometa(Kellera) z dodatkowym rusztem - przynajmniej i drewno mógłbym spalić. a tu nawet za bardzo nie ma gdzie tego pakować - podobna zabawka jak Castoramowy, najtańszy Ecotech czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 25.10.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Na stronie firmowej wyczytałem ze kociołnTytan 25 kw seryjnie jest wyposażony w ruszt do awaryjnego spalania polan drewnianych lub wegla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klientserwisu 18.02.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam. Nie znam tego pieca, ale jeżeli chodzi o piece Altech to OMIJAĆ Z DALEKA!!!Sam posiadam od roku piec altech iryd.Wtopione pieniądze...źle się w nim pali, a kiedy po pół roku zepsuł sięto półtora miesiąca musiałem atakować serwis w Płońsku żebyktoś przyjechał i go naprawił. Kilkadziesiąt telefonów z mojej stronydo serwisu...a serwis tylko zwodzi od terminu do terminu i "zadzwonimy do pana jutro","skontaktujemy się"...i póki się samemu nie zadzwoni to nic to nie daje.Więc jeżeli cenicie sobie ciepło w domu i spokojne nerwy to odradzam te piece,jak również z uwagi na serwis wszystkie produkty sprzedawana/produkowaneprzez CHT Cichewicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts