słej 19.10.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 http://www.domenaprojekt.pl/pr/opis/n/18.aspx zaitrygował mnie ten projekt, co o nim myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertm 17.11.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dom bardzo ładny i funkcjonalny moim zdaniem, ale jest jeden minus - wentylacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słej 17.11.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 właśnie, jest jeden wspólny komin do kominka i CO, są pewnie jeszcze jakieś kominki wentylacyjne ale nie widać tego na rzutach przedstawionych na stronie (zresztą rzuty wyświetlają się niepoprawnie),ile powinno być kominów murowanych przy takiej kubaturze budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertm 17.11.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 To zależy jaki jest układ pomieszczeń - może być i jeden. W przypadku Cyprydy powinien być jeszcze drugi przy kuchni i łazience. Tutaj jest jeden, więc wentylacja może być chyba tylko mechaniczna i kanały od kuchni i łazienki wprowadzone poziomo aż do komina, ale instalatorem nie jestem więc to tylko moje domysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słej 25.11.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 może są tam kominki wentylacyjne a nie są zaznaczone na rzutach przedstawionych na www,a w dokumentacji projektowej są naniesione, jest to nowy projekt,dokładniejsze informacje będą dostępne w styczniu 2009(kontaktowałem się z biurem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szaron 09.02.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 witam serdecznieczy ktoś buduje ten domek w okolicah Krakowa?prosze o kontakt dziękuję a ak na maginesie to sa nietty kominki wentylacyjne szt 5 do tego 4 szt kominkw od kanalizacji i .... jest super..pozdr\aartur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaciej 11.11.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Odświeżam wątek......Budujemy Cyprydę pod Poznaniem, jesteśmy na etapie dachówki, po 20-tym listopada mają przyjechać okna więc chyba uda się zamknąć przed zimą. Chętnie nawiążemy kontakt z innymi "Cyprydowiczami" i wymienimy się doświadczeniami. Pozdrawiamy, Agnieszka i Maciej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nierychlik 16.01.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 My budujemy Cyprydę. Byliśmy pierwszymi (może drugimi), którzy ten projekt kupili. W zasadzie jesteśmy już na etapie wykończeniowki, malowanie ścian i podlogi. Wprowadziliśmy jednak trochę zmian do projektu (trochę na wzór Hermesa 2). Dom nadal bardzo mi się podoba. Jedyny minus, który widzę teraz to zbyt mała kuchnia w porównaniu z rozległym salonem i jadalnią. Poza tym bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaciej 28.01.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 A możesz wkleić kilka zdjęć... proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts