Perłóweczka 11.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 witam bardzo fajny domek budujecie my tez budujemy z archonu i podobnie jak ty mamy podzielony dom na dwa mieszkania . jedno duze i mniejsze dla rodziców z osobnym wejsciem .tylko ze nasz domek my rysowalismy jak chcemy zmienic i nasza pani projektant nanosiła zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 21.06.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 O pojawił się Twój dziennik, więc wpadam z wizytąNo i widzę, że ja już Cie odwiedzałamRzeczywiście ten Twój dziennik pojawia się i znikaFajnie ze możecie mieć piwnicę.Nie wiem czy wcześniej już Ci o tym nie pisałam,że też chciałam choć pod częścią domy ale u nas strasznie mokro więc musieliśmy zrezygnować Pozdrawiam i będę tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 15.07.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Hej a co tam u Was na polu walki budowlanej słychać ?? Jak tam postępy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 15.07.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witaj Pajogor Trochę się dzieje i dlatego za bardzo czasu nie ma, ale to dobrze bo i postępy są. (małe bo małe,ale są ) Zdjęcia wstawię jak znajdę chwilkę. Dzięki za wymiary okna w salonie. A 235 to wysokość? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 17.07.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Tak 235 to wysokość okna !! Mam nadzieję, że będziesz miała chwilkę, żeby odsapnąć i wstawić fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
besia84 19.07.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Gratuluje uroczego domku postępów na budowie,bo te choć często niewielkie ale cieszą człowieka jak małe dziecko nowa zabawka!powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 19.07.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Powodzenia, zyczę dużo szczęścia i ciepliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 22.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 O widzę, że udało Ci się znaleźć chwilkę i wstawić fotki. Niby pomału, pomału a tu już parter stoi. I tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 07.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 lepiej późno niż wcale wpaść i się przywitać - WITAM normalnie czytam dziennik i widzę nasz... powoli, powoli i do przodu... ale przed wami najfalniejsze zbrojenie stropu!!! dacie radę!!! pozdro NEtbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 08.09.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A witojcie Mistrzu w naszych skromnych progach Hmm .....zbrojenie już mamy prawie skończone... Brakuje czasu na wstawienie zdjęć Dużą pomocą dla nas, szczególnie przy zbrojeniu balkonów były Wasze zdjęcia. Mieliśmy plan żeby zalewać w minioną sobotę, ale ze względów zdrowotnych małża musieliśmy przesunąć termin. Mam nadzieję że w tym tygodniu się już uda. Pozostało posprawdzać wszystko ostatni raz.... zrobić zdjęcia....i .... z a l e w a ć. Oj coś mi się zdaje że popłynie sporo tego B20 Pozdrawiamy i czekamy na fotorelację z Waszego dzisiejszego zalewanka stropu i nie tylko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 10.09.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no zalali ju czy nie??? stary postawiony na nogi?? pozdro NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 19.09.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Witaj Netbet Zalali, zalali nareszcie Ty sam wiesz najlepiej ile to pracy kosztuje i jaka jest radość już po... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 20.09.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 witam... ...no właśnie widzę ze zalali GRATULACJE! ale - powalił mnie patent z podlewaniem!!! zraszacze? no..no... pozdro NETbet p.s widziałem na którymś zdjęciu zbrojenie chyba balkonu - jest on podparty jakimiś kolumnami, słupkami?? bo jak nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 22.12.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/52/1c0244db.jpg Życzą Nadiaart i Netbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 13.02.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Witaj Majra!Miło spotkac kolejną forumowiczkę z moich okolic, a dokładnie w którym kierunku Sącza się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 14.02.2010 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witaj Agi-Kal No niestety ja nie z tych okolic. Ja góralka "niskopienna" z pod Łysicy Ale jeśli masz na imie Agnieszka to my jesteśmy imienniczki . Pozdrawiam Cię serdecznie i podziwiam że tak sprawnie sama dowodziłaś swoją budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Witam, jakiej grubosci drutu zastosowaliście na zbrojenie płyt stropowych? W projekcie jest fi 10. Na wiosne zaczynam z budowa murów mam juz fndament, natomiast teraz chciałem zakupic zbrojenie póki jeszcze tańsze. Mi murarze proponuja fi 12 kierownik budowy tez na to sie zgadza. Jak kosztowo kształtuje sie dach na taki dom? Ja prawdopodobnie położe blachodachówkę i nie wiem jaki jest koszt dachu zeby nie przeinwestowac i nie zostac na zimę bez dachu. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik112715.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 14.02.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witaj cinez, Odpowiedź na Twoje pytania przesłałam na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 13.04.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 "...przeleciał ptak przepływa obłok upada liść kiełkuje ślaz i cisza jest na wysokościach i dymi mgłą smoleński las... " Zbigniew Herbert „Guziki” http://photos.nasza-klasa.pl/11366018/75/main/9f075c9140.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 14.05.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witam! Fajny będziecie mieć domek... ja będę zaglądać częściej i kibicować, żeby wszystko szło po waszej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts