margay 16.05.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witaj Majra! Wpadłam z rewizytą, dziennik przeczytałam od deski do deski:yes: i muszę stwierdzić, że bardzo ładny domek budujecie:D i DUŻY no ale to dwurodzinny, więc musi być dużo miejsca....bardzo się cieszę, że odnalazłyśmy się na forum, bo po przeczytaniu twojego dziennika, widzę dużo rzeczy które nas łączą...... Po pierwsze - projekty mamy z tego samego biura projektowego Archon+ a jak wiadomo tam same pikne domy mają Po drugie - na skutek różnicy poziomów, Wam wyszła piwnica pod częścią domu a nam spore pomieszczenie gospodarcze:cool: - też stwierdziłam, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:wave: Po trzecie - mamy dachówkę z tej samej firmy Roben i nawet ten sam model, i chyba ten sam kolor - kasztan, tylko tu nie dam łapy uciąć bo wiadomo jak na zdjęciach z tymi kolorami..... Po czwarte - mamy takie same okna firmy Dako, model elegant + tylko my mamy jednostronny kolor.......oczywiście orzech...... Nasuwa mi się zatem tylko jedno stwierdzenie:"mamy podobny, doskonały GUST....":lol2: Po piąte - jesteśmy niesamowicie zgrani w czasie i przestrzeni bo tak jak u was - u nas też ostatnią rzeczą jaką robiliśmy była hydraulika Cieszę się że podoba ci się mój dziennik i że na cos się przydałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.05.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 cd......(limity........) Pisałaś że u was też będą wnet tynkować.......u nas wyszedł pewien problem.............jak nam szef ekipy od tynków sypnął terminem to mi gały z orbit wyszły:"....może w październiku.....":jawdrop:....niestety termin ten odpada - wiadomo - zima i te sprawy, a pasuje żeby tynki ładnie wyschły....... Więc zostaliśmy bez ekipy:cry:.....i szukaj igły w stogu siana......jak wszyscy zajęci:x Plan "B" jest taki, że znalazłam w necie namiary na inną firmę i gościu powiedział, że w środę możemy podjechać na budowę gdzie aktualnie pracują i oglądnąć tynki w ich wykonaniu, bo wiadomo że "kota w worku kupować nie będę"......ale jest jeden problem.............nie przecierają tynków piaskiem kwarcowym........a to było naszym pierwotnym założeniem.......gościu powiedział, że robił takie tynki ale juz nigdy nikomu nie zrobi bo są złe:jawdrop:....podobno sa bardziej tłuste, niż te przecierane żółtym piaskiem i farba potem może pękać.........i znowu mamy zgryz.......co robić.......czy on ma rację? bo po co dokładać, do piasku kwarcowego jak ma być nie dobry......? Czy powiedział to zgodnie z zasadą:"każdy chwali swoje"?????? Majra.....co o tym sądzisz??????....bo pisałaś, że też będziecie robić takie tynki......jesteście ich pewni????? bo nam polecają je znajomi, którzy je robili, ale jeszcze nie mieszkają, więc nie mogą wiedzieć jak to później wygląda..... Pojedziemy w środę zobaczyć się z tym gościem, bo to jedyna ekipa która może nam wytynkować dom na przełomie lipca/sierpnia........ I tak to jest........ZAWSZE CUŚ..........SAME DYLEMATY I WYBORY.........KOCHANA BUDOWA;) pozdrawiam i zapisuję się do waszego FAN CLUBU............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 24.06.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 eee..no.. gonicie... pogratulować.. pozdroNETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 21.08.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Hej dopisuję się wreszcie do odzwiedzaczy i kibiców.Jak tam z tym perlitem? Bo może tylko mój mąż tak wydziwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 01.09.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 (edytowane) Edytowane 27 Maja 2011 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 03.09.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam Gości:) monika.KIELCE wysłałam Ci wiadomość na PW. Cieszę się z odwiedzin, ale szkoda że tylko wirtualne;) Mam nadzieję, że uda nam się jeszcze kiedyś spotkać. prawdziwy.anika podglądaj ile chcesz;) Muszę się tylko zmobilizować i uzupełnić dziennik o aktualne wydarzenia.Może jak zaczniesz budowę u siebie, to skusisz się na prowadzenie dziennika? Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 17.09.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 no kochana moja...idziecie jak burza! gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Piotr 29.09.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Cudowne postępy - gratuluję i zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Piotr 24.10.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 A gdzie dalsze wpisy w dzienniku?Czyżby nic się nie działo?Czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts