Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

oddam glinę/humus - okolice Grodziska Maz.

Recommended Posts

Witam

Mam do oddania około 70m3 humusu wymieszanego z gliną - pozostałośc po korytowaniu pod fundamenty. Do oddania oczywiście za darmo tylko musicie zorganizować sobie transport. Do odbioru w Osowcu - 4 km od Grodziska Mazowieckiego.

PS. - Koparkowy który mi to kopał ma Tatre oraz ładowarke - moze z nim się dogadacie? P. Marek Kłosiewicz tel 601 088 750 - nie wiem ile by wziął za taką usługę.

No i nikt? Na zachęte zdjęcie:

http://images40.fotosik.pl/2/a2b4787503fc4fcbm.jpg

To ta kupa z tyłu :wink:

więc jeśli.....:

1. masz dziure w ziemi a nie działkę

2. zakładasz trawnik w piaszczestym terenie gdzie woda po podlewaniu przelatuje jak przez sito....

to ta glina jest idealną propozycją :lol: :lol:

No i za darmo. Ew. przyjmuje drobne "wyrazy wdzięczności" jeśli ktoś z tym będzie źle się czuł :lol:

pewnie ostatecznie to mnie czeka. Chociaż szkoda bo jak moja kolezanka zakładała trawnik i kupowała glinę (warstwa nieprzepuszczalna pod humus) to płaciła za nia jakąś niebotyczną kasę.

jak nie masz gdzie tego zrzucić to mogę udostępnić Ci swoją działkę ;)

za darmo ;)

swego czasu szukałam ziemi na podwyższenie terenu ale transport był droższy od ziemi na zamówienie :(

zrzucić to mam gdzie (a raczej Pan Kłosiewicz) bardziej chodzi o to żeby to Ktoś a nie ja go zamówił :lol: Mnie wywiezienie jedenej wywrotki 10m3 będzie kosztowało 200 zł (nie wim gdzie Kłosiewicz to chce wywieźć) interesuje mnie kazde rozwiązanie które ten koszt obniży :wink: Generalnie będą pracować u mnie w piątek.