coulignon 19.10.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 WitamMam do oddania około 70m3 humusu wymieszanego z gliną - pozostałośc po korytowaniu pod fundamenty. Do oddania oczywiście za darmo tylko musicie zorganizować sobie transport. Do odbioru w Osowcu - 4 km od Grodziska Mazowieckiego. PS. - Koparkowy który mi to kopał ma Tatre oraz ładowarke - moze z nim się dogadacie? P. Marek Kłosiewicz tel 601 088 750 - nie wiem ile by wziął za taką usługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 20.10.2008 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 No i nikt? Na zachęte zdjęcie: http://images40.fotosik.pl/2/a2b4787503fc4fcbm.jpg To ta kupa z tyłu więc jeśli.....: 1. masz dziure w ziemi a nie działkę 2. zakładasz trawnik w piaszczestym terenie gdzie woda po podlewaniu przelatuje jak przez sito.... to ta glina jest idealną propozycją No i za darmo. Ew. przyjmuje drobne "wyrazy wdzięczności" jeśli ktoś z tym będzie źle się czuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.10.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 hmmm.... Promocja trwa do soboty - w sobotę muszę się pozbyć tej gliny. Więc ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 21.10.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Powodzenia! Ja placilam za odebranie ode mnie humusu po 100zl od wywrtoki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.10.2008 03:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 pewnie ostatecznie to mnie czeka. Chociaż szkoda bo jak moja kolezanka zakładała trawnik i kupowała glinę (warstwa nieprzepuszczalna pod humus) to płaciła za nia jakąś niebotyczną kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.10.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 pewnie ostatecznie to mnie czeka. Chociaż szkoda bo jak moja kolezanka zakładała trawnik i kupowała glinę (warstwa nieprzepuszczalna pod humus) to płaciła za nia jakąś niebotyczną kasę. jak nie masz gdzie tego zrzucić to mogę udostępnić Ci swoją działkę za darmo swego czasu szukałam ziemi na podwyższenie terenu ale transport był droższy od ziemi na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.10.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 zrzucić to mam gdzie (a raczej Pan Kłosiewicz) bardziej chodzi o to żeby to Ktoś a nie ja go zamówił Mnie wywiezienie jedenej wywrotki 10m3 będzie kosztowało 200 zł (nie wim gdzie Kłosiewicz to chce wywieźć) interesuje mnie kazde rozwiązanie które ten koszt obniży Generalnie będą pracować u mnie w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.10.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Pan K sprzeda to komuś za jakieś 200 PLN za wywrotkę i 400 PLN tym sposobem zarobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.10.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 juz nieaktualne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts