suire 07.07.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Mnie najbardziej podobają się dwie ostatnie (trzecia i czwarta)Pierwsza jest zbyt jasna,a druga ciut za ciemna.Zdjęcia mogą jednak mylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 07.07.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Ja u siebie planuję ciemny orzech, venge mi się podoba, ale zanim będę miała tę moją kuchnię, będzie już niemodne a orzech jest taki bardziej "uniwersalny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 07.07.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 My zamówiliśmy kolor wenge w Wolsztyńskich Fabryk mebli, nie pamietam nazwy ale chyba wzór castella /to wie moja żona/. Wyglądają super, do tego srebrny sprzęt, na ścianie jesny beż kafle /60 na 60/, na podłogę również beżowe kafle 45-45 z małymi brązowymi kwadratami 5 na 5/precyzyjny kolor oczywiscie potrafi określić moja żona/. Mamy do tego stół i krzesła w buku, do tego niemiecki blat kolrystycznie dobrany do stołu i krzeseł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 07.07.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Ja też mam już wyłozone śiany dużymi kaflami lekki beż. A na jaki kolor macie pomalowaną resztę ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.07.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Andrzej74 mógłbyś wkleić jakieś fotki? Stól, krzesła. Jakie macie ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.07.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 też chciałabym wenge ,podoba mi się do zwariowania , mieliśmy już zamówiony projekt ale dopadły mnie wątpliwości czy na takim ciemnym tle nie będzie widać każdego paluszka. Pozatym projektant twierdzi ,że rasowo wygląda fornir wenge a my chcemy mdf/cena/.Żeby jeszcze lepiej zamieszać jest tyle różnych odcieni ...głowa boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 07.07.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 jak dla mnie to kuchnia numer 2 jest interesujaca i kuchnia numer 4 tez jest bardzo fajna tzn kolor,wydaje sie byc bardziej bezpieczniejszy -jesli chodzi o mode itd. ....latwo tak doradzac komus ale ja tez bede miala dylemat-niby wiem jakie kolory mi sie podobaja ale jak przyjdzie co do czego to bedzie .... ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 07.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 http://www.dulux.pl/swatch/54.jpg A taki jak by wyglądał??? Chciałam nim wymalowac 2 ściany w salonie i obramówke sufitu podwiesanego w wykuszu, ale nie wiem czy to nie przesada w kuchni do mebli wenge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 nie wiem, jak to będzie wyglądać, ale ja bordową ścianę będę miała napewno. Naprzeciwko mebli pomiędzy salonem a kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 08.07.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Po 15 pażdzernika, na razie wszystko to projekt, ale kuchnia, płytki, sprzęt zamówiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 08.07.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ja też mam już wyłozone śiany dużymi kaflami lekki beż. A na jaki kolor macie pomalowaną resztę ściany? Na razie jeszcze nia są pomalowane, jak wszystko zostanie zamontowane to zdjecia wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 08.07.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Bardzo podoba mi sie venge, szafki poziome mieszane z aluminium. Mąż jednak twierdzi, że zbyt ciemne. Zamówiliśmy więc ciemny orzech (fornirowane) by nie było że nie liczę się z nikim. Nadal jednak uważam ,że venge ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 no właśnie mnie też najbardziej leży venge, a dokładnie drugie zdjęcie. To meble z Conforamy (i ja z brzuszkeim w 9 miesiącu ) Tylko, że mój mąż woli jaśniejsze- zdjęcie 4 i już sama nie wiem. Też mi się podobają, ale w realu ich nie widziałam. I nie wiem, czy ta zielona ściana wtedy będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_koty 08.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 My od niedawna mamy takie właśnie meble w kuchni. Widać trochę ślady palców, ale wystarczy przetrzeć mokrą szmatka i wszystko schodzi. Wyglądają bosko i nie zamieniłabym ich na żadne inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Aga ale masz te ciemniejsze meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 09.07.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 no właśnie mnie też najbardziej leży venge, a dokładnie drugie zdjęcie. To meble z Conforamy (i ja z brzuszkeim w 9 miesiącu ) Tylko, że mój mąż woli jaśniejsze- zdjęcie 4 i już sama nie wiem. Też mi się podobają, ale w realu ich nie widziałam. I nie wiem, czy ta zielona ściana wtedy będzie pasować Kto więcej czasu spędza w kuchni- Ty czy Twój mąż. Nie decydowałbym się na zakup mebli nie widząc kolorów w realu. Zdjęcia często przekłamują, stwierdziliśmy to już wielokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_koty 09.07.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Aga ale masz te ciemniejsze meble? Ja mam meble z BRW, model Modern_Line, kolor venge. Kolorem najbardziej są zbliżone do kuchni na zdjęciu drugim od góry, wklejonym w pierwszym poście. Są bardzo ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Właśnie te mebelki z BRW są supcio, zwłaszcza leżą mi te żłobienia, bo takie też mam w łazience, ale niestety firma nie robi mebelków na wymiar . A panowie, którzy robili nam dach zostawili mi 20 cm od ściany w kuchni słupa, który trzyma więźbę!!!! I muszę go zabudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 tak mało z Was ma takie meble??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_koty 09.07.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Właśnie te mebelki z BRW są supcio, zwłaszcza leżą mi te żłobienia, bo takie też mam w łazience, ale niestety firma nie robi mebelków na wymiar . A panowie, którzy robili nam dach zostawili mi 20 cm od ściany w kuchni słupa, który trzyma więźbę!!!! I muszę go zabudować Ale BRW robi na wymiar. Każdą szafkę jaką mają w ofercie można zamówić w dowolnym rozmiarze. Doliczają wtedy 15% do standardowej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts