Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kuchnia - szafki w kolorze wenge - dobor kolorów, płytek

arluka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 160
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My zamówiliśmy kolor wenge w Wolsztyńskich Fabryk mebli, nie pamietam nazwy ale chyba wzór castella /to wie moja żona/. Wyglądają super, do tego srebrny sprzęt, na ścianie jesny beż kafle /60 na 60/, na podłogę również beżowe kafle 45-45 z małymi brązowymi kwadratami 5 na 5/precyzyjny kolor oczywiscie potrafi określić moja żona/. Mamy do tego stół i krzesła w buku, do tego niemiecki blat kolrystycznie dobrany do stołu i krzeseł.

też chciałabym wenge ,podoba mi się do zwariowania , mieliśmy już zamówiony projekt ale dopadły mnie wątpliwości czy na takim ciemnym tle nie będzie widać każdego paluszka. Pozatym projektant twierdzi ,że rasowo wygląda fornir wenge a my chcemy mdf/cena/.Żeby jeszcze lepiej zamieszać jest tyle różnych odcieni ...głowa boli.

jak dla mnie to kuchnia numer 2 jest interesujaca i kuchnia numer 4 tez jest bardzo fajna tzn kolor,wydaje sie byc bardziej bezpieczniejszy -jesli chodzi o mode itd.

....latwo tak doradzac komus ale ja tez bede miala dylemat-niby wiem jakie kolory mi sie podobaja ale jak przyjdzie co do czego to bedzie .... ciezko

no właśnie mnie też najbardziej leży venge, a dokładnie drugie zdjęcie. To meble z Conforamy (i ja z brzuszkeim w 9 miesiącu :lol: ) Tylko, że mój mąż woli jaśniejsze- zdjęcie 4 i już sama nie wiem. Też mi się podobają, ale w realu ich nie widziałam. I nie wiem, czy ta zielona ściana wtedy będzie pasować :roll:

no właśnie mnie też najbardziej leży venge, a dokładnie drugie zdjęcie. To meble z Conforamy (i ja z brzuszkeim w 9 miesiącu :lol: ) Tylko, że mój mąż woli jaśniejsze- zdjęcie 4 i już sama nie wiem. Też mi się podobają, ale w realu ich nie widziałam. I nie wiem, czy ta zielona ściana wtedy będzie pasować :roll:

Kto więcej czasu spędza w kuchni- Ty czy Twój mąż. Nie decydowałbym się na zakup mebli nie widząc kolorów w realu. Zdjęcia często przekłamują, stwierdziliśmy to już wielokrotnie.

Właśnie te mebelki z BRW są supcio, zwłaszcza leżą mi te żłobienia, bo takie też mam w łazience, ale niestety firma nie robi mebelków na wymiar :cry: . A panowie, którzy robili nam dach zostawili mi 20 cm od ściany w kuchni słupa, który trzyma więźbę!!!! I muszę go zabudować :evil:

Właśnie te mebelki z BRW są supcio, zwłaszcza leżą mi te żłobienia, bo takie też mam w łazience, ale niestety firma nie robi mebelków na wymiar :cry: . A panowie, którzy robili nam dach zostawili mi 20 cm od ściany w kuchni słupa, który trzyma więźbę!!!! I muszę go zabudować :evil:

Ale BRW robi na wymiar. Każdą szafkę jaką mają w ofercie można zamówić w dowolnym rozmiarze. Doliczają wtedy 15% do standardowej ceny.