Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wieszak/stojak łazienkowy

Natalia Stanko

Recommended Posts

Kochani - szukam szukam i nic, pomóżcie...

Gdzie kupić stylowy wieszak/stojak łazienkowy? Taki- na którym wiesza się szlafroki, ręczniki lub ubrania. W sklepach tylko chromowane o nowoczesnym dizajnie. A ja mam klasyczne wnętrza. I nie widzę u siebie haczyków na ścianach.

pomożecie?

Nie wiem jaki konkretnie styl lubisz, ale na mój gust takie kute "ustrojstwa" jak te na aukcjach allegro w powyższych linkach to nadawałyby się raczej do przedpokoju w cygańskim pałacyku niż do stylowej łazienki.

Ja znalazłam coś takiego, chociaż nie mam pewności, czy jest wystarczająco klasyczne. Myślę, że ten stojak ładnie wyglądałby przy drewnianych meblach łazienkowych w podobnym kolorze:

http://www.klusdesign.pl/obrazki_mini/TEODOR%20duze%20zdjecie2.jpg

Nie wiem jaki konkretnie styl lubisz, ale na mój gust takie kute "ustrojstwa" jak te na aukcjach allegro w powyższych linkach to nadawałyby się raczej do przedpokoju w cygańskim pałacyku niż do stylowej łazienki.

Ja znalazłam coś takiego, chociaż nie mam pewności, czy jest wystarczająco klasyczne. Myślę, że ten stojak ładnie wyglądałby przy drewnianych meblach łazienkowych w podobnym kolorze:

http://www.klusdesign.pl/obrazki_mini/TEODOR%20duze%20zdjecie2.jpg

podpatrzyłam wątek i mnie bardzi się podoba ten wieszak. A gdzie można taki zdobyć?

a ja bym chciał taki do sypialni bo jak do łazienki mi nie pasuje dziwnie by sie korzystało z ręcznika zawieszonego na środkowym drążku,

myślę że najlepszy do łazienki byłby stojak widziałem takie na allegro wysoki na około 180-200cm posiadający u góry wieszaczki na których można powiesić szlafrok i długi ręcznik, w połowie wysokości mają drążki na których można powiesić ręcznik i ubranko które zdejmie się na czas kąpieli

a ja bym chciał taki do sypialni bo jak do łazienki mi nie pasuje dziwnie by sie korzystało z ręcznika zawieszonego na środkowym drążku,

myślę że najlepszy do łazienki byłby stojak widziałem takie na allegro wysoki na około 180-200cm posiadający u góry wieszaczki na których można powiesić szlafrok i długi ręcznik, w połowie wysokości mają drążki na których można powiesić ręcznik i ubranko które zdejmie się na czas kąpieli

może Pan znaleźć tą aukcję i wkleić odnosnik?

Kochani- wieszaki na allegro ja widziałam, niestety to nie mój gust, w Obi i innych marketach budowlanych wieszaki na szlafroki i ręczniki bardzo nowoczesne, chromowane. A moja łazienka jest nieco retro...

Szukam eleganckiej rzeczy. A tak nawiasem mówiąc - gdzie wieszacie szlafroki?

• 4 years później...

Witam serdecznie

Jestem po generalnym remoncie łazienki, bałaganu, hałasu, co niemiara, ale efekt wraz z dodatkami typu wieszaki, stojaki, koszyczki itp. rzeczy, zdumiewający. Ja zakupiłem klasyczny, a do tego bardzo praktyczny stojak łazienkowy z trzema pojemnymi półkami:

http://p.alejka.pl/i2/p_new/55/26/stojak-lazienkowy-paris-2_0_b.jpg

. Doskonały do przechowywania kosmetyków jak i świeżych ręczników. Z powodzeniem może zastąpić tradycyjne szafki łazienkowe. Cena nie jest najniższa, ale warta swojej solidności wykonania. Ma to duże znaczenie, jeżeli ktoś poszukuje mebla, który posłuży mu na lata. Natomiast w bardziej ekonomicznej cenie, można znaleźć na rynku wiele produktów, które też dobrze wyglądają.

Edytowane przez Elfir