ellaj 18.04.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Ta 2 propozycja bedzie najlepsza wizualnie.Najgorsze to kucie tego betonu.Dzieki Tomciooo.A czy sa jakiej plytki nadajace sie na podjazd, ciensze niz kostka? Czy to jednak musi byc cos grubego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 kurna tak czytam wszystkich i dochodzę do wniosku ,że do jakiego postu bym nie zajrzał to wszystko by mi się przydało .Podłącze się na moment.Miałem układać kostkę brukową na tarasie i przed głównym wejściem do domu.Teraz zgłupiałem.Zamontowali mi drzwi wejściowe i pomysł z z ułożeniem kostki spalił.Nie mieści się 4cm-owa, a takie miałem pomysły.Na tarasie zmieści się.Tylko czy to nie "rozjedzie" się w wyglądzie?Tu kostka a tam coś innego.Dodam ,że chciałem układać kostkę na wylane w całości betonowe powierzchnie.Z opaską koło domu też widzę pomysłów niemało.Może i mi ktoś przy okazji coś podpowie? serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 19.04.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ta 2 propozycja bedzie najlepsza wizualnie. Najgorsze to kucie tego betonu. Dzieki Tomciooo. A czy sa jakiej plytki nadajace sie na podjazd, ciensze niz kostka? Czy to jednak musi byc cos grubego? Tutaj możliwości jest wiele, bardzo dużo różnych rodzajów płyt betonowych i granitowych. Kwestia gustu i użytkowania (jedne są bardziej śliskie inne mniej itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 19.04.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Tomciooo, a podpowiesz nazwe jakiegos producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 19.04.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja wybieram na taras i schody płytę betonową Leiera Suromahttp://www.leier.pl/malbork/katalog/3620_plytka.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petronelli 19.04.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja wybieram na taras i schody płytę betonową Leiera Suroma http://www.leier.pl/malbork/katalog/3620_plytka.php a możesz napisać coś o cenie tej płyty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 19.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ja wybieram na taras i schody płytę betonową Leiera Suroma http://www.leier.pl/malbork/katalog/3620_plytka.php a możesz napisać coś o cenie tej płyty ?? Około 7 zł netto za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 19.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Laaadna. Ale patrzylam, to nie maja przedstawicieli na Dolny Slask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 19.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Laaadna. Ale patrzylam, to nie maja przedstawicieli na Dolny Slask. Jak na tą cenę to może być. Uważam, że lepiej wygląda na zdjęciu. Innych firm np. semmelrock to prawie cena x2. Na stronie jest także oddział Tarnów http://www.leier.pl/tarnow/gdziekupic/6300_sprzedaz.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.04.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 a jaka warstwa tego kamienia kopalnianego ? Tego kopalnianego to miałam sporo .... rzekłabym nawet mnóóóóstwo : 36 ton ...ale wykopaliśmy pod to dupną dziurę po to właśnie żeby było tego dużo, żeby toto się zlasowało ... leżało toto rok i spełniło swoje zadanie u nas na śląsku kamień kopalniany jest za grosze.... za 36 ton (dwie wywrotki 18-tonowe) zapłaciłam po 180 zł za wywrotkę.... czyli w sumie 360 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 20.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Jak dobrze poszukacie to można też znaleźć fajne płyty z granitu płomieniowanego. Ja w zeszłym roku znalazłem po 75zł/m2 w rozmiarach od 40x30 do 80x50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka Opole 20.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ja bede robil z kostki granitowejm2 wychodzi przy kostce 4-6 okolo 30zl plus robocizna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 21.04.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Jak dobrze poszukacie to można też znaleźć fajne płyty z granitu płomieniowanego. Ja w zeszłym roku znalazłem po 75zł/m2 w rozmiarach od 40x30 do 80x50 cm A można wiedzieć gdzie znalazłeś. Najtaniej znalazłem po 130 zł/m2 grubości 2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomciooo 04.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Płyty zamówił jakiś inny człowiek, który ich nie odebrał, a że były szaro rude to nie było na nie klienta. Jechał w okolice Łodzi to tak "przy okazji" przywiózł, wcześniej jeszcze udało się od niego trochę wytargować i tak wyszło po 75 zł, ale niestety nie mam kontaktu do tego człowieka: to była jednorazowa szybka transakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts