zender 19.10.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam Mam pytanie czy aby napewno pltyki firmy zaltan sa plytkami polskiej produkcji ,taka informacjie znalazlem na formu. Jednak przegladaja storne firmowa wyglada to raczej na ukryta chinszczyzne http://www.zaltan.com.pl/pol/ceramika.htm Moze ktos dotarl do bardziej glebszych informacji. pozdrawiam i czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diegoboss 20.10.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Brawo za czujność, f-ma ZALTAN jest tylko dystrybutorem tych płytek, a są one produkcji chinskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 20.10.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Brawo za czujność, f-ma ZALTAN jest tylko dystrybutorem tych płytek, a są one produkcji chinskiej ZA TO lafaenza http://www.lafaenza.it wydaje sie byc firma wloska , wierze ze predukcja tez jest we wloszech nie zas w chinach ?? :/ ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita2 23.10.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Lafaenza włoska jest z pewnością. Poszukuję płytek Pasha z lafaenzy właśnie. Może podpowiesz mi gdzie spotkałeś płytki tej firmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 23.10.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Lafaenza włoska jest z pewnością. Poszukuję płytek Pasha z lafaenzy właśnie. Może podpowiesz mi gdzie spotkałeś płytki tej firmy?? PLYTKI dostalem w Sosnowcu woj.Slaski firma salon lazienk [email protected]. Dostalem je w dosc promocyjnej cenie ze wzgledu na fakt iz leza i zalegaja u dystrybutora juz w PL ( chyba kots zamowil i zrezygnowal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 24.10.2008 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Zender: w łazience górnej mam płytki polskiej firmy Paradyż, nowa seria, a krzywe masakrycznie, po prostu łódki, w kuchni za to mam chińskie płytki robione dla Cermagu, proste, trzymają kąty, naprawdę świetna jakość..Chińskie wcale nie musi oznaczać badziewne, a europejskie dobre jakościowo i dziwie się, że jeszcze są ludzie, którzy nie wiedzą o tym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 24.10.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Zender: w łazience górnej mam płytki polskiej firmy Paradyż, nowa seria, a krzywe masakrycznie, po prostu łódki, w kuchni za to mam chińskie płytki robione dla Cermagu, proste, trzymają kąty, naprawdę świetna jakość.. Chińskie wcale nie musi oznaczać badziewne, a europejskie dobre jakościowo i dziwie się, że jeszcze są ludzie, którzy nie wiedzą o tym.. jakos nie mam takiego szczescia poki co wszystko co kupielm chinskie odbija mi sie czkawka. Z cerkola kupilem pltyki iiiii 10x10 ok alllllee juz 20x30 ludki na maxa !! a jak wiem to PL ! Czyli w pelni potwierdza to co mowisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 25.10.2008 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 a znasz płytki Nowej Gali ? Jeżeli nie, to przejrzyj sobie - ja mam w łazience dolnej serie Inox a na balkonie Quarzite, jedne i drugie są prościutkie, super jakość (czyli niczym nie odbiegają od chińskich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 25.10.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 a znasz płytki Nowej Gali ? Jeżeli nie, to przejrzyj sobie - ja mam w łazience dolnej serie Inox a na balkonie Quarzite, jedne i drugie są prościutkie, super jakość (czyli niczym nie odbiegają od chińskich ) czekaja na ulozenie Nowa Gala MM02 chociaz z tego co wiem to NG ich nie robi bo nie jest w stanie technicznie wykonac. Poki co moge poiwedziec ze sa super Chyba wezmiemy rozwniez NG do kuchni tam quarzite poler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts